Sayfa 181/996 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Eline bir poşet ekmek alan misafirliğe bile gidiyor, kural tanımazlara ne yapsan boş
    Dün resmi ölüm sayısı 243 idi. Rakam sürekli artıyor. Normaldir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dün resmi ölüm sayısı 243 idi. Rakam sürekli artıyor. Normaldir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İzmirin en ünlü pastahanelerinden birinin sahibi korona kurbanı oldu. Millet daha gezsin ekmekle.

https://www.gozlemgazetesi.com/Haber...a-kurbani.html

Diğer yandan yılbaşı kutlaması planlarıda yapıldı. Aile içinde bulaşmadığı için akraba arkadaşla kutlamak serbest modunda herkes.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Hanım nöbetçi,işe bıraktım,nöbet listesi aracın önünde,kurallara uyduğunuz belli olsun çevirme olursa ama o da ne?saat:9:00 börekçi açık,içinde de 2 tane 55+ ne desem maskesiz canlı,çay sigara yapıyor,amiyane tabirle;çaksan girmez bunlara...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hanım nöbetçi,işe bıraktım,nöbet listesi aracın önünde,kurallara uyduğunuz belli olsun çevirme olursa ama o da ne?saat:9:00 börekçi açık,içinde de 2 tane 55+ ne desem maskesiz canlı,çay sigara yapıyor,amiyane tabirle;çaksan girmez bunlara...
    Bir hafta içinde iş yeri dışında sokakta geçirdiğim süre ortalama 1 saat oda gıda alışverişi.
    Sokağa bakıyorum belkide sadece tınaz abinin cevaplayacağı soruyu merak ediyorum.
    emekliler kanadada kışın sokağa çıkıyor mu ? Çıkmıyorsa ne yapıyor ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Bir tanıdığın eşi sağlık çalışanı korona oldu .

Aynı ev diye temaslı cep Telefonu evde bırakıp gezip tozmuş 10 gün birde anlatıyor iyi deşarj oldum diye .

Böyle millet böyle devlet

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Valla insanlar rahat tüm Dünyada, biz tırsağız galiba?

Dün bir komşu anneme kendine çok dikkat et teyze berbat bir şey demiş, bugün de bir arkadaşa kuzeni nefes alamıyorum diye benzer şeyler söylemiş.

Velhasıl ben 3.5 atıyorum, çift kat maske takıyorum ve zorunlu olmadıkça dışarı kesinlikle çıkmıyorum, emme ahali rahat.

Not: Çalışmak zorunda olanlara bir şey demek mümkün değil, Allah yardımcıları olsun
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir tanıdığın eşi sağlık çalışanı korona oldu .

Aynı ev diye temaslı cep Telefonu evde bırakıp gezip tozmuş 10 gün birde anlatıyor iyi deşarj oldum diye .

Böyle millet böyle devlet

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    dan...ga...lak ın,dini,dili,ırkı ve MESLEĞİ olmaz bu örnek de bunu gösteriyor bize...

Bir de zincir mağazalara yasak saatlerde eniğini kapan geliyor, ulan arada bir polis gönderin buralara...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 181/996 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •