Sayfa 182/996 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Hastalığın farklı farklı geçiriliyor oluşu yanıltıyor insanları. Alt komşular oldular, adamda hiçbir şey olmadı, eşi 3-4 gün kırgınlık grip gibi atlattı hafif öksürük, 2 çocuğun 2 sine de bulaşmadı. Bir arkadaşım oldu yine 14 gün, şu an 10 güne mi düştü ne, evde takıldı, hiçbir şey yaşanmadı, hatta eşi göğüs kanseri tedavisinden yeni çıkmış, geçmedi kadına, şükür.

Uzak akrabalardan biri vardı kadın 60 yaşlarında, anne babası da sağ 80-85 yaşlarında hepsine bulaştı. Sırayla 10-15 gün içinde vefat ettiler, biri kalpten, biri nefesten biri de ağırlaştı gitti söylenmedi.

Çok değişik şeyler çıkacak bence bu virüsten. Hintli bir grup bilim adamı bu insan eliyle geliştirilmiş, içinde HİV virüsü parçaları var, doğal yolla gelişmesi mümkün değil demişlerdi geçen sene Zerohedge dillendirdi hatta bunu. Bakın bu sene de bir aşı denemeleri esnasında bir ülkede, aşı olanlarda önce HİV pozitif çıktı, sonra negatife döndü, sansasyonel sonuçlarından korkup aşı çalışmasını durdurdular. Bu virüs genetik olarak bir şeye yönelmek üzere geliştirilmiş veya ara dönemde laboratuvardan sızmış. 3-5 yıla öğreniriz aslını astarını. Son olarak ölenleri incelemişler, bilmem ne protein dizini olmayan insanlar ağır geçiriyormuş. Bizde de araştırıyormuş şimdi bir grup ölenlerin ortak özelliklerini.

2. ABD'de sağlık çalışanlarından başlamışlar aşılamaya dün 50 bin bugün 127.665 olmuş. Şurada en son aşılanma durumu var, ABD ve diğer ülkelerin, toplam 1.2 milyon olmuş. Grafikler detaylı şekiller tablolar var. Pfizer'in aşısı,%95 başarı, yan etki filan sorun yok gibi..

https://www.bloomberg.com/graphics/c...-distribution/

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir tanıdığın eşi sağlık çalışanı korona oldu .

Aynı ev diye temaslı cep Telefonu evde bırakıp gezip tozmuş 10 gün birde anlatıyor iyi deşarj oldum diye .

Böyle millet böyle devlet

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Mümkün değil. kontrole gelip balkondan evde olduklarını kanıtlamaları için el sallatıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Tınaz hocanın hisse tavsiyelerini dnleyin ilerisi için pişman olmazsınız.Ben kanada piyasasında işlem yapamıyorum akyatırımdan.Herifler bilgi bile vermiyorlar.Hala hatırımda yıl 2000 in başları şu dotcom balonu patladığında bir abdli arkadaşım bana bu amazon hisseleri 4 usd biriktir ilerde işine yarar dedi.Ben de bu amazon ne ya diye baktım ilgimi çekmemişti eticaret filan.Tabii o zaman bilgimiz vs de kısıtlı uluslararası piyasa için. Neyse ben ilgilenmedim o arkadaş her ay nizami alarak 10 bin lot amazon biriktirmişti. 2019 da hisse 2000 usd değerini gördüğünde serveti 20 milyon usdydi. Türk parasıyla 160 milyon tlye yakın bir rakam. Düşününce kafama sıkasım geliyor.

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Tınaz hocanın hisse tavsiyelerini dnleyin ilerisi için pişman olmazsınız.Ben kanada piyasasında işlem yapamıyorum akyatırımdan.Herifler bilgi bile vermiyorlar.Hala hatırımda yıl 2000 in başları şu dotcom balonu patladığında bir abdli arkadaşım bana bu amazon hisseleri 4 usd biriktir ilerde işine yarar dedi.Ben de bu amazon ne ya diye baktım ilgimi çekmemişti eticaret filan.Tabii o zaman bilgimiz vs de kısıtlı uluslararası piyasa için. Neyse ben ilgilenmedim o arkadaş her ay nizami alarak 10 bin lot amazon biriktirmişti. 2019 da hisse 2000 usd değerini gördüğünde serveti 20 milyon usdydi. Türk parasıyla 160 milyon tlye yakın bir rakam. Düşününce kafama sıkasım geliyor.
    Herkes nasibi kadar kazanır sizin nasibiniz yokmuş. Ama fırsatlar bitmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Tınaz hocanın hisse tavsiyelerini dnleyin ilerisi için pişman olmazsınız.Ben kanada piyasasında işlem yapamıyorum akyatırımdan.Herifler bilgi bile vermiyorlar.Hala hatırımda yıl 2000 in başları şu dotcom balonu patladığında bir abdli arkadaşım bana bu amazon hisseleri 4 usd biriktir ilerde işine yarar dedi.Ben de bu amazon ne ya diye baktım ilgimi çekmemişti eticaret filan.Tabii o zaman bilgimiz vs de kısıtlı uluslararası piyasa için. Neyse ben ilgilenmedim o arkadaş her ay nizami alarak 10 bin lot amazon biriktirmişti. 2019 da hisse 2000 usd değerini gördüğünde serveti 20 milyon usdydi. Türk parasıyla 160 milyon tlye yakın bir rakam. Düşününce kafama sıkasım geliyor.
    Durduğunuz kabahat.

Gerekse 20 yıl önce Turkiyede ne doğru dürüst internette ne de böyle kargo dağıtımı vardı, emme ABD'de yaşasanız posta ile alışverişin 19 YY dayandığını bilir ve belki tahmin edebilirdiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Evet fazlası ile şansız ozellikle tavsiye almıs biri olarak ama her sey para degil. Saglıgınız yerınde kımdeyede muhtac degilseniz en buyuk zenginlik budur. öbür Dünya icin yatırım yapın durumunuz yerinde ise dul bir kadın bulun ihtiyacı olan onun cocuklarını okutun.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Durduğunuz kabahat.

Gerekse 20 yıl önce Turkiyede ne doğru dürüst internette ne de böyle kargo dağıtımı vardı, emme ABD'de yaşasanız posta ile alışverişin 19 YY dayandığını bilir ve belki tahmin edebilirdiniz.
    Projede çalışırken internetten al mağazada teslim al Sistemi kuruyorlardı Ben de dedim internetten alıyorsanız bakkala markete gideceksem ne anlamı var ki dedim oda ayağına gelsin diye önerdim kabul görmedi .

10 sene önce girip tekel olabilirlerdi o sektörde ama herkes pratik zekalı değil tabi ki .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 182/996 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •