Sayfa 7/1001 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hayek kardeş kabul ediyorum. Çok hata yapıldı bu hatayı düzeltmek için hastaya anestezi verip uyutmak ne kadar fayda eder. Üretim sanayi yatırım işsizlik bunlar yüksek faizle olacak değil. Tmm dünyada eksi faiz var bol para var. Ülkeye gelecek para bizdeki eksi rezervi bilmiyor mu. Bir çok veride makyaj ve müdahale var. Liyakat hukuk adalet vs yokken neyine güvenip gelecek. Dünyada ki kumarbazlari akın edecek.
    sn. ayasofya 2005 yapisal olarak soylediklerinizin hepsine katiliyorum.

ama ortada bir kur problemi var ve cozumu mevcut kosullarda maalesef bu, yoksa hasta ex olacak

sonucta biz bir trader olarak mevcut sartlari gozardi etmeden hareket etme gerekliligi sebebi ile (etik faktorleri bir yana birakarak) pozisyonumuzu dogru noktada tutmak noktasinda yaziyorum.

yoksa usd'nin uzun vadeli trendinin yonu bu sartlarda kesinlikle bellidir. Ama kisa donemde belli ki bir stabilite/asagi yon olusabilir, dikkat etmekte, poz. ayarlamakta fayda var.

2. Bugün belgesel vardı, ABD'de altın ararken derelerde bitince maden tünelleri kazmaya başlamışlar sonra uranyum bulunmuş.

Bir soruna çözüm ararken başka bir şeyler bulunması artık normal karşılanıyor.

Digital paralar, uzay araştırmaları veya virüs araştırmaları sonucunda yeni şeyler çıkabilir.

Bugün bir arkadaşım aradı, nüfusu 500 bine hatta daha aza indirecekler, Hz İsa gelecek vs dedi kafamı karıştırdı. Onun da dişleri dökülmeye başlamış, TV'de de bir çok kişinin dişlerinin döküldüğünü veya karardığını fark ediyorum covid sonucu olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Dolar grafiğinde Manderbolt-fibonacci zaman izleri
    Doların 6,85e sabitlendiği kısma dikkat!
    Onun cezasını tepeye ve yakın dibe gidişte aceleyle telafi ediyor.

bu kadar sekil sadece çok bastilar çok sisti biraz gazini aldılar mi diyor yani?

4. Suyu dondurup eritip sağlığa faydalı su elde ediliyormuş.

Pek fazla döküman bulamadım, ama ilginç geldi.
    https://fingernal.ru/tr/nail-care/ka...hto-znachit--/

Yapılandırılmış su vs kavramları da var.
    https://klasikyoga.com/yapilandirilmis-su-ari-su/

5. Bence akıllı mantıklı adamları borsada, uyanıkları digital paralarla ile soyuyorlar, borsada mantık ne kadar yüksek ise o kadar kolay soyuluyor insan.

6. Dün youtube da Maret işkembe nasıl yapılır diye baktım, adam un koymadı ve terbiyeyi kötü yaptı, beğenmeyip çöpe atmış.

Yorumlar da un koymadın diye yazmışlar, biri de adam daha çorba yapmayı bilmiyor youtuber olmuş diye yazmış.

Yanlışları görerek doğruya ilerlemek de mümkün.

https://www.youtube.com/watch?v=P7Q0cpT37kY
    Maret Dana İşkembe Çorbası Tarifi - FAIL

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün belgesel vardı, ABD'de altın ararken derelerde bitince maden tünelleri kazmaya başlamışlar sonra uranyum bulunmuş.

Bir soruna çözüm ararken başka bir şeyler bulunması artık normal karşılanıyor.

Digital paralar, uzay araştırmaları veya virüs araştırmaları sonucunda yeni şeyler çıkabilir.

Bugün bir arkadaşım aradı, nüfusu 500 bine hatta daha aza indirecekler, Hz İsa gelecek vs dedi kafamı karıştırdı. Onun da dişleri dökülmeye başlamış, TV'de de bir çok kişinin dişlerinin döküldüğünü veya karardığını fark ediyorum covid sonucu olabilir.
    https://youtu.be/JSHVKcHPflo

Hasan MEZARCI mı geliyormuş?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    https://youtu.be/JSHVKcHPflo

Hasan MEZARCI mı geliyormuş?...
    Sormadım, adamın bilmediği tek şey "bir Allah". Onu söylesem kalkıp Hz İsa benim filan der diye korktum.

Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü geçen TV'de Teke Tek programındaydı, bizim oralardan mehdi çıkabilir dedi.

Fatih Altaylı kişinin ben Mehdiyim demesinde ne sıkıntı var insanlar desin dedi, Cübbeli de sıkıntı yok ama ver paranı, ver karını der yoksa herkes diyebilir dedi. Sanırım o yüzden gerçek mehdi kabul etmeyecek deniyor.

Hakan Bayrakçı da 500 tane Türkiye'de mehdiyim diyen adam hastanelerde tutuluyor, Avrupa'da da 500 tane aynı şekilde Hz.İsa'yım diyen adam hastanelerde tutuluyor dedi, dışarıda serbest gezen çok daha fazladır.

Sayfa 7/1001 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •