Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bugün belgesel vardı, ABD'de altın ararken derelerde bitince maden tünelleri kazmaya başlamışlar sonra uranyum bulunmuş.

Bir soruna çözüm ararken başka bir şeyler bulunması artık normal karşılanıyor.

Digital paralar, uzay araştırmaları veya virüs araştırmaları sonucunda yeni şeyler çıkabilir.

Bugün bir arkadaşım aradı, nüfusu 500 bine hatta daha aza indirecekler, Hz İsa gelecek vs dedi kafamı karıştırdı. Onun da dişleri dökülmeye başlamış, TV'de de bir çok kişinin dişlerinin döküldüğünü veya karardığını fark ediyorum covid sonucu olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugün belgesel vardı, ABD'de altın ararken derelerde bitince maden tünelleri kazmaya başlamışlar sonra uranyum bulunmuş.

Bir soruna çözüm ararken başka bir şeyler bulunması artık normal karşılanıyor.

Digital paralar, uzay araştırmaları veya virüs araştırmaları sonucunda yeni şeyler çıkabilir.

Bugün bir arkadaşım aradı, nüfusu 500 bine hatta daha aza indirecekler, Hz İsa gelecek vs dedi kafamı karıştırdı. Onun da dişleri dökülmeye başlamış, TV'de de bir çok kişinin dişlerinin döküldüğünü veya karardığını fark ediyorum covid sonucu olabilir.
    https://youtu.be/JSHVKcHPflo

Hasan MEZARCI mı geliyormuş?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku

Sormadım, adamın bilmediği tek şey "bir Allah". Onu söylesem kalkıp Hz İsa benim filan der diye korktum.

Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü geçen TV'de Teke Tek programındaydı, bizim oralardan mehdi çıkabilir dedi.

Fatih Altaylı kişinin ben Mehdiyim demesinde ne sıkıntı var insanlar desin dedi, Cübbeli de sıkıntı yok ama ver paranı, ver karını der yoksa herkes diyebilir dedi. Sanırım o yüzden gerçek mehdi kabul etmeyecek deniyor.

Hakan Bayrakçı da 500 tane Türkiye'de mehdiyim diyen adam hastanelerde tutuluyor, Avrupa'da da 500 tane aynı şekilde Hz.İsa'yım diyen adam hastanelerde tutuluyor dedi, dışarıda serbest gezen çok daha fazladır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Sn. Mezarcı ile zamanında çok dalga geçtik. Gel zaman git zaman büyüdük, gördük geçirdik. Anladık ki kendisi durduk yere böyle olmamıştır. zamanın muktedirlerinden işkence görmüştür. Bizle aynı görüşten değildir ama mazlumdur. Mazlumla dalga geçmek bize yakışmaz.
     Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Mezarcı ile zamanında çok dalga geçtik. Gel zaman git zaman büyüdük, gördük geçirdik. Anladık ki kendisi durduk yere böyle olmamıştır. zamanın muktedirlerinden işkence görmüştür. Bizle aynı görüşten değildir ama mazlumdur. Mazlumla dalga geçmek bize yakışmaz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://youtu.be/2vWB6AbwD7Y

Bu MECZUP mu MAZLUM!!!.....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •