Sayfa 492/994 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Elimde patladı sattım , 251 den sattım. Sonrası tavan. Tüh be ya. Yine düşer alttan alırım dedim.Olmadı. Esen kalın. Eğer geri gelirse yanınızdayım.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayırlı olsun şamil bey uzun süre otokardaydınız.

2.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun eski ortağım. Paletli araçları ürettiğimizi görmeden, 1000 olmadan hiçbir yere kıpırdamam.
    Muzaffer bey paletlileri ürettiğimizi de görsek söylediğin rakamı da görse ben satmayı düşünmüyorum. Selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    orta uzun vade max hedefim de en üst mavi..

bol kazançlar efenim..

Yüksek bedelsiz açıklarsa farklı yerlere gidebilir,bryat 236 geçtikten sonra 10 günde ikiye katlamış durumda,sermaye otkar da daha düşük kar çok daha iyi,otkar normal şartlarda bryat tan aşağı kalır yanı yok.YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Yüksek bedelsiz açıklarsa farklı yerlere gidebilir,bryat 236 geçtikten sonra 10 günde ikiye katlamış durumda,sermaye otkar da daha düşük kar çok daha iyi,otkar normal şartlarda bryat tan aşağı kalır yanı yok.YTD.
    Dostum kesinlıkle öyle bulunduğu sektör muazzam.. Bryat ile kıyas dahi edilemez. Bır yıllık getirisi yuzde yuz bıle olmamış şuan.. fırsat verıse alır yatarım.. Elinde olanlar şanslı şuan borsada otkar gıbı şirket yok denecek kadar az.. Gıdıp 3000 den karton alıp para kazanacağım diye bekleyen binlerce ky var.. Alsana en babasından şirket buradan bıle bana gore on kat getirme potansiyeli var..!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. https://www.youtube.com/watch?v=PCVX...ature=youtu.be
    Ahmet mergen endeks ve hisse yorumları faydalı yorumlar var . y t d

6.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    500 ler az mı sn. tablet.. trade ile maliyet 140 altına indi(bundan sonra trade yapmam o ayrı konu).. olursa üstüne de hayır demem..

bol kazançlar herkese..

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    500 ler az mı sn. tablet.. trade ile maliyet 140 altına indi(bundan sonra trade yapmam o ayrı konu).. olursa üstüne de hayır demem..

bol kazançlar herkese..
    Az manasında demedim sn seven,uzun yıllar otkarda sermaye artırmadı yüklü yaparsa ki yapma ihtimali yüksek o zaman farklı seviyelere taşıyabilirler,sizinde malumunuz hep öyle olmuştur. yatırım tavsiyesi asla değil zarar oluşabilir. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku

bol kazançlar herkese..
    Örneğin buradan 10 a bölünse fiyat 26 tl ye bölünür,1 hisse 10 hisse olur,kar önümüzdeki yıllar 1. 2. milyar arası olursaki potansiyel var yine 80 ila 100 tl ye gider elindeki 10 hisseyi hesapladığında 800,yada üzeri olma potansiyeli var, hayırlısı bakalım. YTD.

Sayfa 492/994 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •