Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Helali hoş olsun,belki de askere gidecek ölecekti.Benim de bu kadar haksız bir düzende payıma düşen ceza buymuş derim olur biter.
    Çok keyifli bir fikir paylaşımı oldu size ve diğer katılımcı arkadaşlara teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Çok keyifli bir fikir paylaşımı oldu size ve diğer katılımcı arkadaşlara teşekkürler.

Sn egeli yalnız siz maçı seyretmemişsiniz ,aman ha çok büyük bir kayıp,asrın en güzel maçlarından biriydi.İnternetden bulabilirsiniz, arjantin ingiltere maçını ve maradonanın muhteşem ikinci golünü mutlaka seyredin,benim ömrümce seyrettiğim en güzel goldü.Maradona orta sahadan topu aldı aniden saldırdı,koca ingiltere defansını ipe dizdi tek başına golü attı.O maçta sadece tanrının eli yoktu,ayağı da ordaydı.

Aslinda tam adamin Realities di ya, tesaduf muhterem adama dustun..

Shılton bence asıl o elle atılan gole kızmıyor ,tarihin en fazla beğenilen en fazla seyredilen golünü yiyen kaleci olmasına da içerliyor .Bu da ona maradonanın hediyesi oldu,torunlarına anlatsın.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Shılton bence asıl o elle atılan gole kızmıyor ,tarihin en fazla beğenilen en fazla seyredilen golünü yiyen kaleci olmasına da içerliyor .Bu da ona maradonanın hediyesi oldu,torunlarına anlatsın.
    Aslında o anla ikiside tarihe geçti.

O egeli ben değilim

Aslında o anla ikiside tarihe geçti.

Evet ama biri golü atan biri yiyen olarak.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •