Sayfa 318/1003 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. %100 hisse, %100 altin ya da %100 doviz.
    Yazi tura atmakla eşdeğer bence.
    Kimseye onerebilecegim bir davraniş degil.
    Kayiplar buyuk olabilir.
    Portfoyu cesitlendirmek surdurulebilir bir kazanc icin 1.şart bence.
    Saygilar.Sevgiler..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Ne olmuştu acaba bu dönemde? 2018 sonunda takip ettiğim şirketlere baktım da resmen bedavaymışlar.
    Faizlerin %25 oldugu zamanlar.

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Ne olmuştu acaba bu dönemde? 2018 sonunda takip ettiğim şirketlere baktım da resmen bedavaymışlar.
    2018 seçim senesiydi, ardından rahip brunson krizi, kur şoku, faiz şoku, enflasyon şoku vs. Vs..

Önemli olan hisse senedi yatırımının ve hisse fonların risklerinin bilincinde olmak. Bu yüzden uzun vade yatırım diye sürekli ifade edilir.

Kişisel risk algısı. 1 yılda %100 getiri sağladığı dönemde olabilir, %50 düştüğü dönemde olabilir.

Katılıyorum ama piyasayı takip etmek ve kollamak günümüzde daha kolay..Risk algısına göre hızlı hareket edebilmekte önemli...Ben şu an %80 hsyf de % 20 değişken fondayım.. Benim bakışıma göre güncel süreç bunu gerektiriyor.. Her türlü haber akışı veya yorumu ta takip ederek bu riske girdim..Durum değişir de başka enstrümanlara geçiş yapmak gerekirse de en fazla 1 günlük kaybı göze alıp satış verebiliyorum.. Risk almayanların ve gunceli takip etmeyenlerin zaten ppf den başka bir fon ile ilgilenmemeleri gerekiyor bence..Sevgiyle..
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    %100 hisse, %100 altin ya da %100 doviz.
    Yazi tura atmakla eşdeğer bence.
    Kimseye onerebilecegim bir davraniş degil.
    Kayiplar buyuk olabilir.
    Portfoyu cesitlendirmek surdurulebilir bir kazanc icin 1.şart bence.
    Saygilar.Sevgiler..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Daha yeni ağustos 2020 de nedensiz yere BIST 100 hızla düştü ama bir, bir buçuk ayda kendine geldi ama daha da uzayabilirdi. Borsa da trend yukarı da görünse ben kendi risk algım gereği yüzde 80-100 hsyf giremiyorum

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hayır tüm fon kategorilerinde %10'dan fazla aynı hisseyi taşıyamazsın.
    Üç söylediğinden ikisi yanlış bilgi verip yanıltıyor insanları.
    Kalan biri de benim şu kadar maaşım var, babam hepinizi döver tarzı eksik ve kötü imlalı ergen içerikli mesajlar.
    Topiğin tartışmasız tek yetersiz üyesisin her anlamda. Yazdığın başlık iflah olmuyor. Kuruttun resmen.
    Hocam yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum. Kiminle konuşuyorsun acaba? Forumda gereksiz biri vardı engelledik gitti. O olabilir mi?

Ben yazılarını görmüyorum ve hiç sıkıntı yok. Böyle şeyler için canını sıktığına değmez. Engin tecrübelerine ve değerli görüşlerine ihtiyacımız var. Lütfen bu trolleri ciddiye alıp cevap verme kendilerini birsey sanıyorlar sonra..

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hayır tüm fon kategorilerinde %10'dan fazla aynı hisseyi taşıyamazsın.
    Üç söylediğinden ikisi yanlış bilgi verip yanıltıyor insanları.
    Kalan biri de benim şu kadar maaşım var, babam hepinizi döver tarzı eksik ve kötü imlalı ergen içerikli mesajlar.
    Topiğin tartışmasız tek yetersiz üyesisin her anlamda. Yazdığın başlık iflah olmuyor. Kuruttun resmen.
    Tcd kapina bir bak iceriginde kac yuzdeyle hisseler varmis.o zaman senin dedigine gore suc isliyolar.

Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Tcd kapina bir bak iceriginde kac yuzdeyle hisseler varmis.o zaman senin dedigine gore suc isliyolar.
    Tcd olsun başka fon olsun bir hisseden % 10 'dan fazla olmuyor arkadaşım.. Sen baktıysan ve biz görmediysek yazarmisin hangi hisseden ne kadar var oransal olarak ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 318/1003 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •