-
Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazı siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaşlarımız eleştiri adı altında mücadelemizi sekteye uğratabilecek değerlendirmeler yapmaktadır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Londra’dan İstanbul’a geliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Avusturya Dışişleri Bakanlığı, İngiltere’de tespit edilen yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha hızlı yayıldığı belirtilen mutasyonunun tespit edilmesinin ardından bu ülkeden gelecek uçak seferlerinin yasaklanacağını duyurdu.
-
İtalya Sağlık Bakanlığı;
İngiltere'de ortaya çıkan mutasyonlu Covid-19 virüsüne enfekte olmuş bir vaka tespit ettik
-
Corona virüsün İngiltere’de mutasyona uğraması sonrasında Türk Hava Yolları, İngiltere ve Hollanda uçuşlarını 48 saatliğine durdurdu / Sözcü
-
Mutasyona uğrayan koronavirüsün İngiltere haricinde Hollanda, Danimarka ve Avusturya'da da tespit edildiği ortaya çıktı/ Yeni Şafak
-
Sağlık Bakanı : Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere'de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır. / Son dakika
-
THY / Bilal Ekşi : Sevgili Yolcularımız;
Sağlık Bakanlığımızın İngiltere, Danimarka, Hollanda, Güney Afrika'dan uçuşların durdurulması kararına istinaden, hiç bir yolcumuzun bilet işlemleri konusunda acele etmemesini rica ederiz.
Hiç bir yolcumuz bilet işlemleri konusunda mağdur edilmeyecektir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri