Originally Posted by sinterklass CONSENSUS şov olmuş burada.. Tebrikler hocam. Danayı tek başına yedi, löp löp etleri götürdü. Bist daha altıay kendine gelemez
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by sinterklass CONSENSUS şov olmuş burada.. Tebrikler hocam. Eyvallah sinterklass bayımız..
He,he Garan short açtığım yere bir günde geldi. 10 kaplan gücündemiş,peh...
Originally Posted by akira :D füzeyi yemişsin kıçına halen konuşuyon :D Sayende para kazanıyoz :D Aa ne kadar AYIb.. Görmesin yönetim.. ) sind0orizelu'yLa 0 oyunagelen$ey de bu durumda.. İyi yönetim lazım, yoksa yazık buralara..
Originally Posted by *Bozkurt Danayı tek başına yedi, löp löp etleri götürdü. Bist daha altıay kendine gelemez Tabiykide he he öyledir katılıyorum :D 1 jetonla mı yedi :D
Originally Posted by *Bozkurt Danayı tek başına yedi, löp löp etleri götürdü. Bist daha altıay kendine gelemez Daha kaburgalar sıyrılır umarız.. Gevrek çıtırdıyo namıssız ate$in harında..
Originally Posted by akira Tabiykide he he öyledir katılıyorum :D 1 jetonla mı yedi :D Niye kıskanıyorsun, bi ceton olur mu..boyna kavuruyor ,sayak mı yani
Kankin nöbet geçiriyodu sanki akKira az bak hele yığılmasın hepten oğlan.. )
Forum Rules
Yer İmleri