Sayfa 56/125 İlkİlk ... 646545556575866106 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 441 - 448 arası.

Konu: ARZUM - Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Bunu böyle yapan spk zaten. Bu duzenin Kimler icin hazırlandığı belli oluyor zaten
    Sende haklısın, kimi kime şikayet edeceksin.

2. Geçen sefer kervan gıda da 85 lot talep girmiştim 3 adet gelmişti, bu kez herkese en az 1 lot verilip sonra dağıtım yapılacağı maddesine bakıp sadece 1 tane emir girdim oda gerçekleşmiş :)

3. Kervan gıdada %3 bunda %2 giderek düşüyor oran, bundan sonraki arzda herhalde %1 gelir. Sen hisse senedi, döviz, vadeli ne var ne yok teminat kabul edersen adam basar milyonlarca liralık talebi, sonra 3-5 bin lira ile talepte bulunan küçük yatırımcıda alır 30-40 liralık hisseyi.

4.  Alıntı Originally Posted by ilgice Yazıyı Oku
    Geçen sefer kervan gıda da 85 lot talep girmiştim 3 adet gelmişti, bu kez herkese en az 1 lot verilip sonra dağıtım yapılacağı maddesine bakıp sadece 1 tane emir girdim oda gerçekleşmiş :)
    Aynı şey, yine 800 liralık talepte bulunsaydınızda 1 lot gelecekti 😀

5. İki ayrı hesaptan talep girmiştim ikisi de atrı ayrı gelmiş

6. Ziraat ten 2 talep girişi yapmıştım. İlki gelmiş. İkincisini de nemalandırmışlar. Kalan parayı da iade etmişler

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Talep filan girmemiştim..

İLK İŞLEM HANGİ GÜN ARKADAŞLAR ?

8.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Sallandıracaksın birkaçını Taksim Meydanı'nda bak bakalım bir daha...
    Şaka bir yana bir arz sonrasının ilk gününde kâğıt eksi açar ve bir zaman süründürürse arza katılım oranları yüzde 90 düşer. Yatırımcı güvendiği arza katılır böylece. Şu anda mahalle bakkalını, hata olmayan bir şirketi halka arz etseler talep patlaması devam eder. Çok değil, iki sene önce talepsizlik nedeniyle birkaç şirketin arzı geri çekilmişti.
    Durum bundan ibaret vesselam.
    Tahta sahibi yok mal bölük pörçük, aracı kurumlar toplama derdine girecektir, yeni pasta kazanç kapısı sonuçta onlar için

Sayfa 56/125 İlkİlk ... 646545556575866106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •