Sayfa 71/1001 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Viop - XXIX

dayumun jetonu iyi geldi endexe hemen annadılar dayumun olduğunu tepkımeye başladı haydi son 20 dakka...

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    dayumun jetonu iyi geldi endexe hemen annadılar dayumun olduğunu tepkımeye başladı haydi son 20 dakka...
    katalizörü yüksek olanından anında tepkimeye sokuyor...bi 10 tane sallasa direk 300 bindeyiz...

Mehmet Sevki Guest
    düşen çizgisinde jeton atıyor.. 138.500 geçişindede jeton atsın dayanamayıp hemen jetonu yutacak teknik olarak :D

Garan 9.62, endeks hafiften toparlanıyor,bunda ema'nın aşı açıklaması etkili oldu gibi, şortörler bence dikkat, bence!!!
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    düşen çizgisinde jeton atıyor.. 138.500 geçişindede jeton atsın dayanamayıp hemen jetonu yutacak teknik olarak :D
    Yön aşa döndü, yutamaz artık
    Henüz kâr yapamadık ama gelen kâr ilen piramit yapcam
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Garan 9.62, endeks hafiften toparlanıyor,bunda ema'nın aşı açıklaması etkili oldu gibi, şortörler bence dikkat, bence!!!
    Şortörler niye dikkat etsin sende adamlarda her tür füze kalkanı falan filan mevcut...Füzeyi yiyorlar yiyorlar banamısın demiyor...

Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    dayumda bilior yukseleceğinidekendisi hakiki milliyetcı olduğu için dayanamadı yerli milli bursamızın çökmesinegençler üzülmesin deyi verdi jetonu dıj güçlere

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yön aşa döndü, yutamaz artık
    Henüz kâr yapamadık ama gelen kâr ilen piramit yapcam
    sene sonuna kadar dutabilir teorisine ne oldu? asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 71/1001 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •