Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7430 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ....Ne güzel dünya değil mi!? Pardon borsa... Zamanın da kelepir fiyat dan satmışız...

Kulakları çınlasın ilk sonli farketmişti, Şahinkaya nın hisse topladığı detayını... Şirketin yaklaşık %6 sını 2.5 - 6 tl aralığında toplamıştı zaten..

Varın siz hesaplayın maliyetlerini...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    ....Ne güzel dünya değil mi!? Pardon borsa... Zamanın da kelepir fiyat dan satmışız...

Kulakları çınlasın ilk sonli farketmişti, Şahinkaya nın hisse topladığı detayını... Şirketin yaklaşık %6 sını 2.5 - 6 tl aralığında toplamıştı zaten..

Ortak sende eskisin yedirmediler malesef...80 bin lotum gitti...benim gibi olan cok ortak vardi zehir zikkim olsun diyorum....

3.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Ortak sende eskisin yedirmediler malesef...80 bin lotum gitti...benim gibi olan cok ortak vardi zehir zikkim olsun diyorum....
    Hatırı sayılır bir yüzde kazandık çok şükür... Kazanmadık değil...

Ama kaymağını yemek nasip olmadı...

Seninle çok kez tartışmışızdır.. Lakin, bu şahsın yönetimle ilişkisi hakkında, son söylediklerine katılıyorum..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Hatırı sayılır bir yüzde kazandık çok şükür... Kazanmadık değil...

Ama kaymağını yemek nasip olmadı...tahminim 4.5-5 tl maliyetle topladi %9 hisseyi...

Seninle çok kez tartışmışızdır.. Lakin, bu şahsın yönetimle ilişkisi hakkında, son söylediklerine katılıyorum..
    Benim çikma sebebim seffaf olmayan yonetimdi ayni devam ediyor yapacak birsey yok...dersaneci kurumun %9 unu kilciksiz aldi yabancinin almasini beklerken...adamin maliyeti 6 tl yi gecmez...

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    ....Ne güzel dünya değil mi!? Pardon borsa... Zamanın da kelepir fiyat dan satmışız...

Çınladı herhalde, birkaç aydır bakmadığım topiğe bakayım dedim tevafuk olmuş Ben 3.20 lerde mahkemenin ilk aşamasını kaybedince kozal ları satıp buna geçmiştim 2019 şubat civarı olması lazım. İlk zamanlar az kovalamaya çalışmadılar, eski yazılar duruyordur ki sonra 2.30 lara kadar düştü. Yaklaşık 1 yıl tutarak 2020 şubat 15-16 larda sattım. Daha fazlasını bekliyordum(malı dağıtmadıklarından) ama bu kadar beklemiyordum tabi ve risk almak istememiştim. Allah bereket versin.
    Bu yazan vatandaş ama art niyetli ama kısmetsizliğinden hep algısal yazdı.
    Mahkeme olayında fiyat bu kadar uçmamıştı ve adamın sıradan dersaneci(aslında özel okul) olmadığını, üzerine inşaat işleri de olduğunu ve hisseyi topladığı paraları(8₺ den 30m lot 250m civarıdır en fazla) çıkaracak kapasitesi olduğunu da, ama ilişkisiz bu tarağın altına kimsenin yatamayacağını da yazmıştım. Hemen hemen aynı dönemlerde bulaştığım aksen i de hala taşıyorum, onda da iyi kârda sayılırım ama bununla kıyaslanamaz tabi. Zamanında arada pair yapmışlığım var. O hala 7 civarı, bunun geldiği durum ortada. Şimdi 3 yıl bekledim, yarın vedalaşsam ve uçsa sonra hergün topiğinde - birilerinin etkilenme ihtimalini bile bile - kaydıracak mıyım? Kısmet değilmiş der kârda oturma ve beklentilerime bağlı kalma becerimi geliştirmeye çalışırdım. Benzer zamanlarda 60 kuruşlardan hlgyo da vardı ama 1 TL civarları sattık, ağlayalım mı şimdi
    Velhasıl 15-16 larda vedalaştıktan sonra elimi sürmedim, 10m ons da açıklasa bu saatten sonra zaten sürmem ama nereye gideceğini kim bilebilir? Balonsa yeterli kumarbazı yakaladıklarında çakarlar, değilse altını doldurdukça yavaş yavaş yedirirler..
    Bol ve bereketli kazançlar cümleten..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •