Sayfa 861/1004 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

ne varsa söğütte var....

Son dakika haberleri... Tarım Kredi iştiraki Gübretaş'a ait maden sahasında 3,5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildi. Tarım Kredi Genel Müdürü Poyraz "(Altın madeni rezervi) Bugünkü fiyatlar üzerinden hesaplandığında, 6 milyar dolarlık bir değerden bahsediyoruz." ifadelerini kullandı.

https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...onsluk-altin/4

Son dakika haberi... Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi devame ediyor. Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) koronavirüs salgınına karşı geliştirilen yerli aşı 25 Aralık'tan sonra gönüllülere uygulanmaya başlanacak. Aşı yapılan gönüllülerin ise hastanede yatırılmayacağı, aşı yapıldıktan sonra evlerine gidebileceği kaydedildi.
    https://www.takvim.com.tr/saglik/202...lanacagi-tarih

Tüm yaptırım ve engellemelere rağmen savunma sanayisii ile göz dolduran Türkiye bu kez de İHA’ları ile Çin basınında geniş yer aldı. South China Morning Post’ta yer alan bir analizde Çin ordusunun geliştirdiği droneların yetersiz olduğu ifade edilerek Türk İHA’ları örnek gösterildi. Yazıda "Dağlık Karabağ ihtilafında gördüğümüz insansız hava araçlarıyla karşılaştırıldığında, karşımıza çıkan İHA tehdidi teknolojik açıdan daha gelişmiş, tespit etmesi ve savunması daha zor." ifadelerine yer verildi.
    https://www.takvim.com.tr/dunya/2020...ihalari-ornegi

4. Gedza maraton a devam....
    Bantaş dikkat ile arttırarak devam..
    Glyho takibe alınmalı...
    Pkart arttırılabilir..
    Tümosan relax..
    İşc dikkat. Sert hareketler geliyor.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

5. Bir de ....
    Sn. Paydaşlar elimden geldiğince samimi mesajlarınıza cevap vermeye çalışıyorum.. Yanılabilirim, doğru da olabilir..yatırımcıyız.
    Sizlerden ricam beni yönetime şikayet etmek yerine , hisse ve piyasa sorularınızın dışında sorununuzu da bana mesaj olarak iletin. Neden ? Yönetime şikayet ediyorsunuz?
    Kuruluşundan bu yana tek kullandığım sosyal platform burası ve buradan da uzaklaşma yolundayım.
    Paylaşımım hepinize değil kimler olduğunu bilirler kendileri.
    Saygılar

hakuna matara....memento mori.

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bir de ....
    Sn. Paydaşlar elimden geldiğince samimi mesajlarınıza cevap vermeye çalışıyorum.. Yanılabilirim, doğru da olabilir..yatırımcıyız.
    Sizlerden ricam beni yönetime şikayet etmek yerine , hisse ve piyasa sorularınızın dışında sorununuzu da bana mesaj olarak iletin. Neden ? Yönetime şikayet ediyorsunuz?
    Kuruluşundan bu yana tek kullandığım sosyal platform burası ve buradan da uzaklaşma yolundayım.
    Saygılar

şikayet değildi paşam
    sadece bir mukayese idi
    çifte standarda vurgu yaptım
    sayın objektife rağmen bunu nasıl yaparlar

inceldiği yerden kopsun
    bana verilen cezaların %3 ünü hak etmiş değilim
    bunun
    sayın güneysu da
    sayın objektif de farkındadır
    dünya alemde şahittir.

o fotoyu oraya sayın objektif kendisi koydu
    resimi oraya koymak zaten bu kitapçıdır demek değilmidir.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bir de ....
    Saygılar

Başarını çekemeyenlerdir dostum, takma kafana bunları....

Sen doğru bildiğin yolda devam et...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Başarını çekemeyenlerdir dostum, takma kafana bunları....

Sen doğru bildiğin yolda devam et...
    bu çok haksız bir suçlama. ben sadece mukayese ettim.

herkesin başarısını isterim
    ,şahiidim allah.
    hele kalavın.

Sayfa 861/1004 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •