Sayfa 972/1043 İlkİlk ... 4728729229629709719729739749821022 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Celik hocam, siz endeksi genel anlamda sahip olduğunuz hisseler icin bir tehlike olarak gormuyor musunuz hic )) Vallahi bravo sizin kadar sabirli ve sebatli birini tanimadim daha once. Ben elimde hisse varsa endeks tepede diye korkuyorum siz endeksten hic bahsetmeden yani umurunuzda degilmis gibi cok rahatsiniz bunu neye borclusunuz bize biraz sizin sogukkanliliginizdan lazim sayin hocam )) Bu vesileyle teşekkür ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ipeke eli kulağında 13.50 asıl olan drenç kırılmasıyla birlikte sert yukarı gider
    alctl gecen sene 6.50 civarlarında analiz etmiştim 25.80 haftalık desteği test edebilir
    pekgy asıl hareket 2.84 üzerinde cok sert olacak iyi durumda ytd

2. Celik hocam sabır dediniz bende 2.5 aydır afyon yayla ve sankoda kaldım. Ekmeğinizi yedim allah razı olsun hakkınızı helal edin

3. İyi geceler hocam ASUZU düzeltme bitti gibi yeniden yukarı doğru bir hareket yapar mı?

4.  Alıntı Originally Posted by hakan0079 Yazıyı Oku
    çelik hocam edip i iki ay önceki zirveden almıştım.3.0-3.05 arasında hareket ediyor kıpırdamıyor.rica etsem edibi değerlendirirmisiniz.
    yatay bantta güçlenmeye çalışıyor göstergeleri olgunlaşmaya başladı tekrar hacimde olmaya başladı biraz sabır belki bu haftayıda yalan edebilir ama haftaya karar verir 3.07 üzeri 3 kapanış yeterli yükseliş teyit yeri

5.  Alıntı Originally Posted by Soner1234 Yazıyı Oku
    Celik hocam sabır dediniz bende 2.5 aydır afyon yayla ve sankoda kaldım. Ekmeğinizi yedim allah razı olsun hakkınızı helal edin
    ALLAH bereketli kazançlar versin nasibinizmiş bol kazançlar bizler vesileyiz

6. Teşekkürler Çelik Hocam.Allah razı olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    İyi geceler hocam ASUZU düzeltme bitti gibi yeniden yukarı doğru bir hareket yapar mı?
    17.30 üzeri cok güzel olur bu 3 günde ciddi bir hareket edecek gibi duruyor izleyelim YTD

8. Çelik Hocam rica etsem ALARK ve ALGYO u değerlendirebilirmisiniz.Bu kağıtlar 2 aydan beri ciddi yükseliş gösterdiler.Orta vade için alım yönünden değerlendirebilirmisiniz Hocam size zahmet.Teşekkürler şimdiden.

Sayfa 972/1043 İlkİlk ... 4728729229629709719729739749821022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •