Sayfa 344/607 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. demiştik tavan yaramaz bu hisseye diye....bir haftada alacağın yolu bir günde alırsan işte böyle üdü büdü lebe lübe laga luga yapar durursun.

2.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Yılın ilk 3 ayında özellikle ABD ye Traktör-Ağır iş makine Jant ihracatı dikkatimi çekmişti(Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi)Portföyümüze 60 lı fiyatlardan almıştık ihracatın hatırına...

Özellikle CAMSO firmasından yoğun sipariş alıyor bu yıl. https://camso.co/en/

İlk çeyrekteki yüksek gönderiler yıl içersinde giderek rutine döndü.Aralık ayı fena değil yine de.

Ayrıca RUSYA pazarına da satışlar oldu.Örnek bir konşimento,fatura bedeli de var.

Bilgi paylaşımı için elinize sağlık sayın ortak...

3.  Alıntı Originally Posted by mesude Yazıyı Oku
    Akmenkul 33binlot meri 21 bin lot satmış son 2 günde bakalım ak menkulun satışları duracakmi..meri girdimi heryeri perişan ediyor
    Olacak o kadar sn mesude, piyasa yapıcılığı gibi değerlendirelim bu hareketleri...
    Vademiz uzun, hissemiz sağlam, biriktirmeye devam...

4. Haklisiniz aceleye gerek yok zamanimiz var saglam ciksin yoksa tavan tavan sonu kotu oluyor

5. Ak yatırım satışları bitsin hızla 300 üstüne atarız..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Ak yatırım satışları bitsin hızla 300 üstüne atarız..
    bazı yatırımcılar vardır hedef fiyatları belirler kendilerine...hedefe geldiğinde ya tam çıkarlar yada bir kısmını çıkarlar...hedef fiyatları da tam rakamlardır ..mesala 200 . 250 , 300 , 350 , 400, 500 , 1 000..v.b

dikkat edilirse bu tür tam rakamların tümünde geçmişte direnç oluşmuş idi...son iki gündür de 300 psikolojik direnci sendromu yaşanıyor...ama piyasada bedelsiz beklentili hisselere ardından da jantsaya yoğun ilgi var.. fazla uzun sürmeyecek bir süreden sonra satıcıların satışları tamamlanacak ve jantsa yeni bir hedefe çıkacaktır...ben buna içtenlikle inanıyorum...biraz daha sabır etmek gerekiyor...

karını sürekli artıran ve büyüyen bir şirket var elimizde...halka açıklığı da çok düşük...bu kıymetli hisseye göz kulak olmak lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazı yatırımcılar vardır hedef fiyatları belirler kendilerine...hedefe geldiğinde ya tam çıkarlar yada bir kısmını çıkarlar...hedef fiyatları da tam rakamlardır ..mesala 200 . 250 , 300 , 350 , 400, 500 , 1 000..v.b

dikkat edilirse bu tür tam rakamların tümünde geçmişte direnç oluşmuş idi...son iki gündür de 300 psikolojik direnci sendromu yaşanıyor...ama piyasada bedelsiz beklentili hisselere ardından da jantsaya yoğun ilgi var.. fazla uzun sürmeyecek bir süreden sonra satıcıların satışları tamamlanacak ve jantsa yeni bir hedefe çıkacaktır...ben buna içtenlikle inanıyorum...biraz daha sabır etmek gerekiyor...

karını sürekli artıran ve büyüyen bir şirket var elimizde...halka açıklığı da çok düşük...bu kıymetli hisseye göz kulak olmak lazım...
    Piyasada zaten ürün sıkıntısı var tahtacı bayram ediyordur..

Sayfa 344/607 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •