Bizim otobancı-crash çi bosphorus reis sahalara dönmeden dolardan ekmek
çıkmayacak anlaşıldı![]()
O ortadan kaybolduğundan bu yana dolara gelen vuruyor giden vuruyor...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Originally Posted by ayhan53
Beklenti 15ü-200 ama yapma ihtimali çok zayıf
Yaparlarsa bu atamanın bizim kontrolümüz dışında bir atama olduğuna kesin kanaat gétirece
Çok doğru bir tespit. Adamlar sayıp sövdükleri dış minnaklarla iş birliği içinde. Bu faizlerle piyasa çok sıkıntılı olur. Bir yıllık tüketici kredisi maliyeti sanırım % 33-34 lere çıkıyor. Konut araba vs yamulur. Zaten işsizlik sayıları sıkıntılıydı iyice kötüleşecek. Bir iyi tarafı var belki birilerinin aklı başına gelir ümitsiz vaka ya bekli.
Mantık şu,dolar düşüyormu düşüyor.Gerisini boşver,ekonomi çok eyi gidiyir 😂
Bu faiz artışları gerçekten çok can yakacak gibi özellikle Şubat Mart gibi büyük sıkıntıların ortaya çıkması muhtemel. İşini kaybedecek, iflas edecek insanlar için samimi endişe duyuyorum. Adam boşuna acı recete demedi daha iyi günlerimizdeyiz sanki.
Külüstürü değiştireyim dedim fiyatlara baktım ki uçmak ne kelime roketlemiş hemen kapattım.
Arkadaşlar bir de şöyle düşünelim bu faizler nereye kadar artacak ve ne zamana kadar yüksek faizle yaşanacak. Eninde sonunda faiz indirimi yapmaya başlarlar ama 1 yıl ama 2 yıl belki bu kadar da değil. Dolar yeniden roketlemeye başlayınce neyle durduracakler -47 milyar dolar rezervler . mb. içi boş. kısacası neyle müdahe olacak herhalde hep faizler yüksek kalacak değil..
Yer İmleri