Sağlık Bakanı : İngiltere kontrolsüz vaka artısını mutasyon ile açıklamaya çalışmaktadır
Sağlık Bakanı : İngiltere kontrolsüz vaka artısını mutasyon ile açıklamaya çalışmaktadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı : Hastalığı önemseyen ve tedbir alan ülkelerin başında geliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : İnaktif aşı bilinen en kadim aşı yöntemidir , bu yüzden bu asiyi tercih ettik
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "(Koronavirüste mutasyon) Bilinmelidir ki bu mutasyon eylül ayından beri mevcut."
Sağlık Bakanı : Aşının Türk insanında etkili ve emin olduğundan eminiz , bu konuda veriler bilim kuruluna sunum yapıldı .
Sağlık Bakanı : Bir aksilik olmazsa aşılar Pazar’ı pazartesiye bağlayan gece yola çıkıyor
U lan corana ,hep adam gibi adama vuruyorsun, şurada bir sürüsü var ,sende gözümden düştün.
Sağlık Bakanı Koca, “Günlük vaka sayılarında, Gaziantep'te %66, Tekirdağ, Ankara ve Samsun'da %55, Trabzon ve Adana %50, Diyarbakır ve Hatay %48, Kayseri ve Kocaeli %45 düşüşler sağlandı.
Yer İmleri