Sayfa 246/996 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. ya bırakın allahaşkına o öncelik hikayelerini vs ampülden torpil bulursanız zart yarım saate kapınıza gelir aşı ekibi.Bu adamları hala tanıyamadınız mı? Hala goygoy yapılıyor,pfizer aşısında abd şu anda 5 milyon kişiye doğru gidiyor. 3-4 aya 400 milyonluk ülkeyi aşılarlar.Biz o zamanda goygoy yaparız yok şu mu iyi bu mu iyi diye.Bu memlekette öğrendiğim birşey varsa o da Türk insanı zoru sevmez, yumurta kapıya dayanmadıkça iş yapmaz, organizasyonu, disiplini sevmez. Mesela öncelikliler arasında engelliler olacak deniyor, ee benim engelli raporum var (sol bacaktan) yüzde 50, gider sorarım büyük ihtimalle pek saygıdeğer ampül doktorları baş parmaklarını orta ve işaret parmaklarının arasına alıp bana önceliğimi göstereceklerdir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    bu arada bu aşıyı (Çin ve biontech neyse) devlet mi getirtecek? özel bir firma mı aracı olacak? bu kısma hiç dikkat etmedim..
    Bi haber sitesinde okumuştum cengiz mi kalyon mu ne getirmek için görüşme yapıyormuş diye ama emin olamadim. Şaka yapmıyorum gerçekten böyle bir şey okumuştum.

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi haber sitesinde okumuştum cengiz mi kalyon mu ne getirmek için görüşme yapıyormuş diye ama emin olamadim. Şaka yapmıyorum gerçekten böyle bir şey okumuştum.
    Ahanda! Fiyatı beşe katlayıp aşı garantisi de verir bunnar!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Parasıyla grip aşısı bulamayan yurdum insanı bedava covid aşısı bulacak da yaptırmayacak.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Keşke cengiz kalyon o işi alsa.Şaka yapmıyorum,envayi şekilde zaten kazıklandık,bir de burdan kazıklansak ne olacak ki.Cengiz kalyon paranın kokusunu alınca işi pırıl pırıl hallederler,e parası olan vatandaş cebinden aşılanır devlete de yükümüz olmaz ,aslında bence çok mantıklı.Can işi bu para ile ayrıcalık olmaz demeyin,bedelli işi de can işi, para ile zenginin oğlu yırtıyor kimsenin sesini çıkardığı da yok

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Reis Acı ilaç içeceğiz derken bunu kastetmiş demek ki...

İnşaatçıları feda etti reis.

Konut balonunun patlamasına izin verdi bir şekilde..

Bu faizle kimse ev almaz

Insaatcilari değil bankaları feda etti. Bu yaz 0,64 faiz ile insaatcilari kurtardı. Hepsi suanda göbek atıyor.yattiklari yerden kazanıyorlar. Olan bankalara oldu. O konutları bankalara çaktılar. Bankalar 0,64 ile verdikleri paraları simdi 2 kati faiz ile mevduat olarak topluyor. Verdikleri krediler geri dönmeyince 2021 ve 2022 çok zor geçecek.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ahanda! Fiyatı beşe katlayıp aşı garantisi de verir bunnar!
    Aşıya su katarlar ekmek teknemiz batmasın diye .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Keşke cengiz kalyon o işi alsa.Şaka yapmıyorum,envayi şekilde zaten kazıklandık,bir de burdan kazıklansak ne olacak ki.Cengiz kalyon paranın kokusunu alınca işi pırıl pırıl hallederler,e parası olan vatandaş cebinden aşılanır devlete de yükümüz olmaz ,aslında bence çok mantıklı.Can işi bu para ile ayrıcalık olmaz demeyin,bedelli işi de can işi, para ile zenginin oğlu yırtıyor kimsenin sesini çıkardığı da yok
    15 euro kendimiz için 15 euro Suriyeli kardeşlerimiz için 15 euro godamanlar için öderiz.

Sayfa 246/996 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •