Sayfa 236/996 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını 200 baz puan artırdı, %17,00 (Beklenti %16,50, Önceki %15,00)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Neyse yanıldım. Diğer faiz toto yarışmasında görüşmek üzere
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

TCMB: Küresel ekonomiye dair veriler üçüncü çeyrekte başlayan kısmi toparlanmanın devam ettiğine işaret etmektedir. Ancak, aşıya dair olumlu gelişmelere karşın, son dönemde artış gösteren Covid-19 vakaları nedeniyle küresel ekonomiye ilişkin belirsizlikler devam etmektedir

TCMB: Diğer yandan, salgın döneminde sağlanan yüksek kredi büyümesinin birikimli etkileriyle güç kazanan iç talep cari işlemler açığını artırmaktadır

TCMB: İç talep koşulları, döviz kuru başta olmak üzere birikimli maliyet etkileri, uluslararası gıda ve diğer emtia fiyatlarındaki yükseliş ve enflasyon beklentilerindeki bozulma, fiyatlama davranışları ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MB coştu, Reyisin bunlara bir dur demesi lâzım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    mb inandırıcılıgını kazanmak için en az 150 200 baz arttırımla idare bende imajı vermek zorunda
    aksi halde yine dalavereye devam zaten kaybedecekleri güven yok dayanacak güçleride yok
    dogru karar verildi

6. Reis Acı ilaç içeceğiz derken bunu kastetmiş demek ki...

İnşaatçıları feda etti reis.

Konut balonunun patlamasına izin verdi bir şekilde..

Bu faizle kimse ev almaz
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Faizi artırarak enflasyona yol açıyor MB.

Faiz sebep Enflasyon netice.

Bu arada dövizde yılsonu indirim kampanyası yapıldı.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Beklenti 15ü-200 ama yapma ihtimali çok zayıf
    Yaparlarsa bu atamanın bizim kontrolümüz dışında bir atama olduğuna kesin kanaat gétireceğim
    atama onaylanmıştır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 236/996 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •