TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranýný 200 baz puan artýrdý, %17,00 (Beklenti %16,50, Önceki %15,00)
TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranýný 200 baz puan artýrdý, %17,00 (Beklenti %16,50, Önceki %15,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Neyse yanýldým. Diðer faiz toto yarýþmasýnda görüþmek üzere
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
TCMB: Küresel ekonomiye dair veriler üçüncü çeyrekte baþlayan kýsmi toparlanmanýn devam ettiðine iþaret etmektedir. Ancak, aþýya dair olumlu geliþmelere karþýn, son dönemde artýþ gösteren Covid-19 vakalarý nedeniyle küresel ekonomiye iliþkin belirsizlikler devam etmektedir
TCMB: Diðer yandan, salgýn döneminde saðlanan yüksek kredi büyümesinin birikimli etkileriyle güç kazanan iç talep cari iþlemler açýðýný artýrmaktadýr
TCMB: Ýç talep koþullarý, döviz kuru baþta olmak üzere birikimli maliyet etkileri, uluslararasý gýda ve diðer emtia fiyatlarýndaki yükseliþ ve enflasyon beklentilerindeki bozulma, fiyatlama davranýþlarý ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MB coþtu, Reyisin bunlara bir dur demesi lâzým.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reis Acý ilaç içeceðiz derken bunu kastetmiþ demek ki...
Ýnþaatçýlarý feda etti reis.
Konut balonunun patlamasýna izin verdi bir þekilde..
Bu faizle kimse ev almaz
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Faizi artýrarak enflasyona yol açýyor MB.
Faiz sebep Enflasyon netice.
Bu arada dövizde yýlsonu indirim kampanyasý yapýldý.
Yer Ýmleri