Evet, Sn. vagusun dediği gibi günlükler toplanarak gitme hatası yapılıyor olabilir belki.
Mesela -1,1,-1,1 günlükler toplam sıfır yapmıyor
Ya da 5 gün %1 , toplam 5 yapmıyor bileşikten dolayı, günlükleri toplama hatası olabilir.
Evet, Sn. vagusun dediği gibi günlükler toplanarak gitme hatası yapılıyor olabilir belki.
Mesela -1,1,-1,1 günlükler toplam sıfır yapmıyor
Ya da 5 gün %1 , toplam 5 yapmıyor bileşikten dolayı, günlükleri toplama hatası olabilir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Excell'de hatalar olabiliyor bazen.
Benim excell'de zararda olan fonların zararından da %10 stopaj kesip zararı eksik gösteriyormuş kaç zaman sonra farketim.![]()
Daha iyi olmalıydı...Tkf ve Mac' ın hatta katılım hisse fonlarının da gerisinde kalıyor çoğunlukla.. 2021 ile birlikte NNF yi elden çıkarmayı düşünebilirim.. Yönetim ekibini begeniyorum aslinda ..Ama aksıyor biraz sanki..Yerine TKF veya TCD almis olsaydım % 11 civarı fazla artı olacaktı benim icin son 3 ayda... Portföy dağılımlarını bir görelim de..Tekrar değerlendiririm. SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu hayatta AFT yöneticisi olmak varmış ya. Havadan para kazanıyosun ne güzel![]()
Fiba mobile gümüş alım satım imkanı gelmiş.
İlgilenenler inceleyebilir.
Marmara capitalin serbest fon kurmasına izin vermiş SPK.
Umarım Mac'ı kötü etkilemez.
Yer İmleri