Millet doları sanal alıyor,ama altında fiziki alım çok,dolar çok düşerse kuyumcularda altın kalmaz,bu kadar altın ithalatını absorbe edecek dolar kimsede yok,altın işi bankadaki dolar hesaplarına benzemez.
Millet doları sanal alıyor,ama altında fiziki alım çok,dolar çok düşerse kuyumcularda altın kalmaz,bu kadar altın ithalatını absorbe edecek dolar kimsede yok,altın işi bankadaki dolar hesaplarına benzemez.
Sayın dimitris biz fakirliğimizi kabul edemiyoruz,bütçenin matematiğine göre kurda hedef seviye belli olur.O seviyede cari fazla verdiğimiz seviyedir.O seviyeye gelene kadar fakirleşmemiz lazım,yani asgari ücret 200 dolar falan olmalı ki gavur seni eski çin gibi yatırım yapılacak sömürecek bir ülke olarak görsün,biz hala zenginiz sanıyoruz öyle yaşıyoruz,gelir dağılımı adaletsiz olduğundan zenginiz sanıyoruz (az bir nüfus iyi yaşıyor )yoksa nüfusun çoğu her gün fakirleşiyor daha da fakirleşecek.Kişisel olarak bakın kendi bütçenize,hepiniz ev geçindiriyorsunuz son 5 yılda ne kadar fakirleştiniz hiç hesap yaptınız mı.
Bu faiz oranıyla ciddi küçülme yaşayacağımız bir gerçek. Reisin bu küçülmeye ne kadar sabır göstereceği meçhul. Özellikle gıda firmalarının ve onların tedarikçilerinin bu badireyi nasıl atlatacağı soru işareti. Ama ilk andaki rahatlamadan faydalanmakta gayet rasyonel bir davranış olacaktır. Bizim piyasada sürü ile hareket etmek gayet kazançlı oluyor. Saçma ama gerçek hurra ev alanda, hurra faize dalanda, hurra dolar yükseliyor diye dolar alanda, hurra otomobile hücüm edende faydalandı. Maşallah doğu almanyadan batı almanyaya geçenler gibiyiz. Berlin duvarında gedik gördük mü affetmiyoruz.
Bu arada metal konusunda ilgiyle sizi takip ediyorum. Hatta bir ara platinede girsem mi dedim. Ama pandemi dönemimde bankaya gitmek istemedim.
Bizim için şu anda felaket senaryosu, dolarda veya euroda enflasyona bağlı faiz artışı diye düşünüyorum.
Geleceğe dair her türlü projeksiyonunuzu okumak isterim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Doğru tespit. Son 20 yılda tüm dünyada zenginleşme yaşandı. Bizde nasibimizi fazlasıyla aldık.
Mesela şu anda milli eğitimde yaşanan sınavlar uzaktan mı okuldan mı olsun tartışmasının temelinde uzaktan sınava giremeyecek çok sayıda çocuk olduğunu düşünüyorum.
Öğrencilerin bir kısmında bu sınava uzaktan girecek ekipman olduğunu düşünmüyorum. Belkide yanılıyorumdur bilemem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Valla kuveyttürkten tamamen internetten hesabımı açtım.Hiç subeye falan gitmeden sadece platin alabilmek için hesap açtım.Para yatırma işini de eft ile yapıyorum .Banka dünya görüşüme tamamen zıt ama başka da platin yatırımı yapma imkanın yoktu paramın yüzde onu platinde,yavaş yavaş miktarı artıracağım,önümüzdeki 5 yıl ben madenlerdeyim 2025 deki fiyatlardan göçen borsaya gireceğim uzun vadeli planım bu sn egeli.Elbet planda değişiklik olursa gene burada yazarım.
Reis katar ve Azerbaycan ile gittiler geldiler bu yabancı geldi. Hiç bir reform yokken adsm eksi bakiyesi olan bir ülkeye niye gelsin. Arjantine gitsin. Hadi reform yapıldı. Ne değişecek. Rektörunden AYM ysk HSK Yargıtay vali vs herşeyi bu atıyor. Kim aksini söyleyecek feto sonrasi bütün partililer hakim savcı olarak alındi. Adam kendinde öyle bir güç görüyor ki AYM yi bile takmıyor. Ben hala yabancının bu u ikisi olduğunu düşünüyorum.
Aliyev ve karısı yes el pozu vermiş süslenmiş ağaç önünde
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri