nasıl bi şifeyle konuşuyorlar bozgurt?
ne alacaz pazartesi,
ihlas ev aletleri mi?
arçelik mi?
boş firen mi?
sen çözebildin mi? asdas.![]()
nasıl bi şifeyle konuşuyorlar bozgurt?
ne alacaz pazartesi,
ihlas ev aletleri mi?
arçelik mi?
boş firen mi?
sen çözebildin mi? asdas.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dış Ticaret'in temel kuralı iç piyasaya sattığından daha ucuza dışarı satamazsın kuralı. İsteyen ülke bunu takip eder ve o ürüne damping vergisi uygulayabilir.
Bir şeyden çok üretince ister istemez sabit giderler tüm ürünlere paylaştırılıyor.
İhracatı teşvik etmek genelde enflasyonu düşürücü etki de yapar. Öte yandan gerekli ölçeğe ulaşmayan veya işini hobi niyetine yapanlar malesef ülkenin kalkınmasında engel oluyorlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu arada Ulker bizim amacımız insanları mutlu etmek vs diyor. Belki gerçekten samimidirler.
Ben genelde Eti seviyorum arada Ülker Çizi alıyorum. Kek vs de fena değil.
Zamanında Eti un işindeymiş, Ülker'e un satmak istemiş, sen bizim istediğimizi yapamazsın deyip motive etmişler, adam bisküvi işine de girmiş.
İncelemek lazım karlı mıdır diye. Karlı işlere ortak olmak lazım sonuçda hayır işi değil ticaret peşindeyiz.
Bu arada ben de sıcak çukulata veya sıcak kakao işine girdim. Kahve yerine kakao içiyorum telvesi de olmuyor.
Sage yani, Adaçayı çok faydalı deniyor arada deniyorum, çayın yerini tam tutmuyor yoksa meraklısı çok olurdu. Soğuk çay da daha konsantre halde satılabilir o da bir alan. İçecek olan su ekler.
Oralet benzeri ama zararı olmayan faydası çok bir şey bulan da zengin olur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Mart 2020 de faizler düşükken, mallar bedavadan satılırken yüzüne bakan yoktu,hisselerin alayı 2 ye-5-10 katladı mal mı alınır bu havada.
Faiz %20 oldu neredeyse 5 fk.
ytd
Yer İmleri