Sayfa 277/1001 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. nasıl bi şifeyle konuşuyorlar bozgurt?
    ne alacaz pazartesi,
    ihlas ev aletleri mi?
    arçelik mi?
    boş firen mi?
    sen çözebildin mi? asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Dış Ticaret'in temel kuralı iç piyasaya sattığından daha ucuza dışarı satamazsın kuralı. İsteyen ülke bunu takip eder ve o ürüne damping vergisi uygulayabilir.

Bir şeyden çok üretince ister istemez sabit giderler tüm ürünlere paylaştırılıyor.

İhracatı teşvik etmek genelde enflasyonu düşürücü etki de yapar. Öte yandan gerekli ölçeğe ulaşmayan veya işini hobi niyetine yapanlar malesef ülkenin kalkınmasında engel oluyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    GUBRF
    Bir önceki tavan dizisinde de gözü yükseklere bakıyordu.
    O zaman hangisine varır 45-47ye mi?90a mı? diye şüphedeydim.
    45-47den güç aldı.
    Gözü 90 üstünde ama yanına fazla kimse istemiyor.
    Ya flama yapacak bu civarda ve süpersoonic roketleyecek. Ekrana sığmadı grafikte 90 üstünü gösteremedim.
    Ya da tekrar 45-47 civarında kendini unutturacak.
    Ben birincisinden yanayım. 2021 de 90 da var. 120 de. 150 de.
    Çok hoş bir çalışma, grafiklerden pek anlamam ama 90 yerine 100 daha cazip olur,hem havalıda olur üç basamaklı fiyatı gördü derler.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    nasıl bi şifeyle konuşuyorlar bozgurt?
    ne alacaz pazartesi,
    ihlas ev aletleri mi?
    arçelik mi?
    boş firen mi?
    sen çözebildin mi? asdas.
    Şifreyi yukarıda verdim, arayıp bulmak lazım.

5. Geçen aylarda en ucuz şey yumurta demiştim. Bir arkadaş da ihracat kesildi mecburi düşük ileride artar demişti.

2-3 ayda %100 artmış gibi.

6. Bu arada Ulker bizim amacımız insanları mutlu etmek vs diyor. Belki gerçekten samimidirler.

Ben genelde Eti seviyorum arada Ülker Çizi alıyorum. Kek vs de fena değil.

Zamanında Eti un işindeymiş, Ülker'e un satmak istemiş, sen bizim istediğimizi yapamazsın deyip motive etmişler, adam bisküvi işine de girmiş.

İncelemek lazım karlı mıdır diye. Karlı işlere ortak olmak lazım sonuçda hayır işi değil ticaret peşindeyiz.

Bu arada ben de sıcak çukulata veya sıcak kakao işine girdim. Kahve yerine kakao içiyorum telvesi de olmuyor.

Sage yani, Adaçayı çok faydalı deniyor arada deniyorum, çayın yerini tam tutmuyor yoksa meraklısı çok olurdu. Soğuk çay da daha konsantre halde satılabilir o da bir alan. İçecek olan su ekler.

Oralet benzeri ama zararı olmayan faydası çok bir şey bulan da zengin olur.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Arasıra İzmire giderdim. Kızımda kalırdım. Alsancakta oturduğu için..
    etraf güzeldi...Akşamüstü ekopubta oturmak, bursa gibi mutaasıp yerden sonra ilaç gibi gelirdi..

Şimdilerde kızımda gelme der.. (Dr. gögüs hastalıkları uzmanlığı.)
    Malum, pandemi var.. herkes,herkesten çekinir oldu..
    Gitsemde ne olacak? her yer kapalı,tatsız..
    Malesef ev hapisindeyiz.
    Abi, Eko pubın karşısında Kalyon var,küçük mekandır ama müşterisi sabittir,eko pub gündoğdu meydanında müşterisi karmadır,birde kordonda Sirena var tavsiye ederim.
    Covid biterse misafirliğe de beklerim.

8. Mart 2020 de faizler düşükken, mallar bedavadan satılırken yüzüne bakan yoktu,hisselerin alayı 2 ye-5-10 katladı mal mı alınır bu havada.
    Faiz %20 oldu neredeyse 5 fk.

ytd

Sayfa 277/1001 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •