Sayfa 267/996 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

ülker ürünleri kullanmayan biri olarak bu artış beni baglamaz. Eti ciyim ben

Ulen bunları gördükçe, bizim kalın bıyıklı sözcüler aklıma geliyor nedense.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sizden bağımsız olarak bu konunun önemini vurgulamak isterim. Kat Mülkiyet kanunu , apartmanda - sitede oturan herkesin ezbere bilmesi gereken ( en fazla 12 maddesi ) bir kanundur. Her konuda olduğu gibi biz okumayı değil, çevreden duyduğumuz işimize gelen dedikodu kaynaklı sözleri esas alırız.
    Bir binanın ortak giderleri bellidir. Aidat denen hesaplama yapılırken ; her kalem masrafın açıklamasıyla daire sayısına düşen kesim gösterilerek izah edilirse cart - curtlar azalıyor. Yönetici , apartman veya sitenin kalabalık olup olmamasına göre değil, kendine güven sağlamak için şeffaflıkla davranmalı. Kanun denetim raporuyla bilgilendirme dese bile akıllı bir yntc. her ay gelir- gider tablosunu panoya asar. Böylece oturanlar kendini değerli hisseder. Dedikodunun önüne geçilir. gereksiz soruların önüne geçilir.

Ödeme yapmayanları ise ( çok önemli mazeret hariç ) mutlaka icraya vermeli ki, diğerlerine örnek olsun. Düzenli ödeyen keriz değil zamanında aidatını ödemeyene merhamet olmaz. O zaman işin ucu kaçar. Tadı da kaçar.
    bizde genel kurul kararı var yönetime tam yetki verilmiş ödemeyeni icraya vereceksinişz diye. 20 senedir 2 aydan fazla geciktiren tek kişi olmadı gerçi lojmandı eskiden o yüzdende sıkıntı olmamış olabilir ama 6 aydır lojmanda değil 88 daire tek sektiren yok aidatı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    ülker ürünleri kullanmayan biri olarak bu artış beni baglamaz. Eti ciyim ben
    zaten zam gelenler eti fiyatları eti negro eti cin eti cici bee
    bi etici olarak adları okuyunca hemen anladım
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    550 bin , Avrupai aşı gelince eczanelerde mi satılacak yoksa bedava kategorisinde mi uygulanacak. Bedava kategorisinde uygulanacaksa kimlere yapılacak, bu kişiler neye göre seçilecek?

'' Ahanda ben Çin aşısı yaptırıyorum '' diyenin Çin değil de Avrupai aşı yaptırmadığını nerden bileceğiz?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Süt ve süt ürünlerine kepçeyle zam yapıp maaşlara kaşıkla yapıyorlar .

Birkaç yıla, Kemal Sunal 'ın Mülayim tiplemesi gibi zeytini, peyniri kuyumcu terazisiyle alıp kasada sakayacağız ellam.

7. Ulker potibor pesküvit de 4 te le olmus amk

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. Biden dayı beyaz saraya bir girsin WC ye çişini bir yapsın sonra görelim doları el mi yaman bey mi yaman. Gerçi biden dayı bir göz kırpsin. Kırpmasina gerek yok. Orda misafirhaneyi denetlemek bahanesiyle gideriz. Arkadaşlar da bir görüşme ayarlarsa görüşürük.

Sayfa 267/996 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •