Sayfa 776/1002 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Net söylüyorum,ilk aklınıza gelenler,hani tv lere çıkıp;bende aşı olacağım diyenler,menşei belirtmiyor ki,aşı gelsin olacağım diyor.
    domuz var içinde dese biri çıksa
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    domuz var içinde dese biri çıksa
    onun anketi varda internette rakamı tam anımsamıyorum geçen
    dolar topiğinde yazmıştım
    %99 u müslüman olan ülkede
    sanırım %86 lar civarında vurdururum demişti
    bir halt olacağı yok.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 5 kisi hayatinı kaybetti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 776/1002 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •