Aslında bahsi gecen fon diğerlerine göre bayağı karınca kadar kalıyor. Gidecek cok yolu var. Ayni Uluslararası şirketin milyarlık fonları da var malum.
Ben yönetim ücretlerinde yatırımci dostu davrandıkları için iki fona karşı pozitif ayrımcılık yapıyorum objektif olamıyorum
Bu arada tablo için teşekkürler sn.blackmirror.
Bu hafta sonu gerçekleşen 0,046'lık ppf getirisi devam edecekmi acaba.
Bazen yıl sonuna doğru fonlarda ilginç günlük ataklar olabiliyor.
Günlük gelişimlerini takip edebilmek için sadece PPF ve ÖST fonlarının günlük getiri listesini yeniden yayınlamak mümkün olabilirmi sn yuji.
Fil'de şöyle bir durum oluyordu taşırken neden bilmiyorum. Hafta içi her gün diyelim ki 1 lira getirirken, haftasonu ertesi pazartesi asla 3 getirmiyor sürekli 2,8 -2.9 civarı getiriyordu. Neredeyse 4 haftasonunun 3'ünde bunu yapıyordu neden bilmiyorum.
Ppz'de de benzer durum var mı bilmiyorum yeni taşıdığım için.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
aft aldım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. 2018 2019 arası yatay seyretmiş aynı durum 2021 2022'de yaşanır mı? elden çıkartmalı mıyım?
Bu hafta sonu Ziraatin yönettiği PPF'ler de hafta içi getirilerine göre bir sıçrama olmuş.
0,041 getiren fonlar 0,046'ya sıçramışlar.
Fark günlükte küçük gibi ama yıllıkta %15'ten %17'ye fırlamış etkisi yaratıyor.
Bende PPZ'yi merak ediyorum bakalım anlamlı bir değişiklik varmı onda
Yer İmleri