Sayfa 301/1001 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Birkaç ay sonra
    Senin nikin olmayacak burda.
    Analiz öyle olur.
    Çok geldi gitti senin gibiler buraya.
    Ben sana saygı duyamıyorum.
    Böyle bir mesaj yazıp insanlardan saygı beklemek ...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Başlığa girdiğimde aynı kişilerin atışmasını görüyorum , siliyorum , ceza veriyorum normale dönerler diyorum ama olmuyor .. Daha ağır cezalar vermek zorunda kalacağım bilginiz olsun .. Yaptığınız atışmalar insanlari ilgilendirmiyor ve yoruyor , yapmayın artık ..Herseye bir laf herseye bir cevap ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by cacık Yazıyı Oku
    Bu forumda birkaç kişi dışında herkes çok bilmiş. Borsadan üç beş kazanıyordum. Ne zaman ki bu forumu izlemeye başladım. Artık para kazanamaz oldum. İnsan etkileniyor. Sataşmalarında bir amacı olduğunu inanmaya başladım. En iyisi bu forumu bir daha hiç okumamak.
    Yatırım tavsiyesi içermez.
    Katılıyorum
    Borsada bir kere para kaybettim
    Oda buranın yüzünden
    Şubat ayında thyao çok çıkacak dediler
    Baktım aylık macide nerdeyse al verecek
    Bir sürü aldım
    Para kaybedince baktım günlük macide anormal uyumsuzmuş
    Artık yemezler

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Serkan hocam ile aynı grupta idik işini bilen adam siz onu bunu boş verin..
    Adamın dibi..
    Şuan için de biraz ara vermiş olabilir..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Whatsap grubumu hangi grup acaba?
    Bir twitter hesabi yada onu okuyabilecegimiz bir yer var midir?

5. Garanti BBVA, yatırım projeleri finansmanı için EBRD ile ilk Risk Paylaşımı Anlaşması'nı imzaladı- Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Garanti BBVA, EBRD ile yaptığı anlaşma kapsamında, risk paylaşımı yaptığı yatırım projelerini finanse ederken sürdürülebilirlik performansı yüksek veya performansını geliştirmek isteyen yatırımları önceliklendirecek.

Garanti BBVA, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile yatırım projelerini destekleyecek Risk Paylaşımı Anlaşması gerçekleştirdi. Bankanın risk paylaşımına dayalı ilk işlemi olan anlaşma kapsamında Garanti BBVA'nın kullandıracağı ticari ve proje finansmanı kredilerine TL, USD veya EUR cinsinden %50 oranına kadar fonlama sağlanacak. Banka, kullandırıma uygun her bir kredinin yarısına kadar olan kısmı için EBRD ile risk paylaşımı yapabilecek. Kapsam dahiline alınacak tüm yatırımlarda, firmaların sürdürülebilirlik performansları ve hedefleri göz önünde bulundurulacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, "Garanti BBVA olarak, belirlenen kriterlerin sağlandığı krediler için tutarlarının yarısı kadar risk ağırlığı sorumluluğunu EBRD'ye devrediyoruz. Bu anlaşma EBRD ile gerçekleştirdiğimiz risk paylaşımına dayalı ilk işlem olması açısından büyük önem taşıyor. Sürdürülebilirlik kriterlerine endeksli kredilerin de bu kapsama dahil olması bizi mutlu ediyor. Günümüzde bankalara sürdürülebilirlik konusunda önemli görevler düştüğüne inanıyoruz. 2004 yılında başlattığımız çevre ve toplum riskleri konusundaki standartlarımız gün geçtikçe gelişti, gelişmeye de devam ediyor. Bu konuda da, Garanti BBVA olarak bankacılık sektöründe standartlarını belirlediğimiz sürdürülebilirlik kriterlerine uygun şirketleri krediden faydalandıracağız. Pandemi sürecinden etkilenen yatırım projelerinin daha kolay finanse edilmesini sağlayacak Risk Paylaşımı Anlaşması'yla, ilgili kredilerin yarısını EBRD fonlayacak. Böylece, şirketlere sağlanan krediler için EBRD ile yarı yarıya risk paylaşımı yapacağız. EBRD'yle ortaklaşa fonlayacağımız krediyi, altyapı ve enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketler işletme sermayesi, sermaye harcamaları ve mevcut kredileri yeniden finanse amacıyla kullanabilecek. Pandemi nedeniyle finansal piyasaların zorlandığı bir dönemde EBRD ile gerçekleştirdiğimiz risk paylaşımına dayalı bu anlaşma bankamıza duyulan güveni bir kez daha tescil etti. Uluslararası kurumlarla güçlü işbirliğimiz sayesinde önümüzdeki dönemde de Türkiye'deki şirketlerin her türlü finansman ihtiyacında yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.

bu ne anlama geliyor?

ytd

6. Bravo iyi tespit sn.Medwig

7. Benim bankam olsa pastadan neden EBRD ye pay vereyim derdim,şartları neler? anlaşmanın açılımına bakmak lazım.!

ytd

Alıntı Originally Posted by zaraza Yazıyı Oku
    Garanti BBVA, yatırım projeleri finansmanı için EBRD ile ilk Risk Paylaşımı Anlaşması'nı imzaladı- Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Garanti BBVA, EBRD ile yaptığı anlaşma kapsamında, risk paylaşımı yaptığı yatırım projelerini finanse ederken sürdürülebilirlik performansı yüksek veya performansını geliştirmek isteyen yatırımları önceliklendirecek.

Garanti BBVA, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile yatırım projelerini destekleyecek Risk Paylaşımı Anlaşması gerçekleştirdi. Bankanın risk paylaşımına dayalı ilk işlemi olan anlaşma kapsamında Garanti BBVA'nın kullandıracağı ticari ve proje finansmanı kredilerine TL, USD veya EUR cinsinden %50 oranına kadar fonlama sağlanacak. Banka, kullandırıma uygun her bir kredinin yarısına kadar olan kısmı için EBRD ile risk paylaşımı yapabilecek. Kapsam dahiline alınacak tüm yatırımlarda, firmaların sürdürülebilirlik performansları ve hedefleri göz önünde bulundurulacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, "Garanti BBVA olarak, belirlenen kriterlerin sağlandığı krediler için tutarlarının yarısı kadar risk ağırlığı sorumluluğunu EBRD'ye devrediyoruz. Bu anlaşma EBRD ile gerçekleştirdiğimiz risk paylaşımına dayalı ilk işlem olması açısından büyük önem taşıyor. Sürdürülebilirlik kriterlerine endeksli kredilerin de bu kapsama dahil olması bizi mutlu ediyor. Günümüzde bankalara sürdürülebilirlik konusunda önemli görevler düştüğüne inanıyoruz. 2004 yılında başlattığımız çevre ve toplum riskleri konusundaki standartlarımız gün geçtikçe gelişti, gelişmeye de devam ediyor. Bu konuda da, Garanti BBVA olarak bankacılık sektöründe standartlarını belirlediğimiz sürdürülebilirlik kriterlerine uygun şirketleri krediden faydalandıracağız. Pandemi sürecinden etkilenen yatırım projelerinin daha kolay finanse edilmesini sağlayacak Risk Paylaşımı Anlaşması'yla, ilgili kredilerin yarısını EBRD fonlayacak. Böylece, şirketlere sağlanan krediler için EBRD ile yarı yarıya risk paylaşımı yapacağız. EBRD'yle ortaklaşa fonlayacağımız krediyi, altyapı ve enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketler işletme sermayesi, sermaye harcamaları ve mevcut kredileri yeniden finanse amacıyla kullanabilecek. Pandemi nedeniyle finansal piyasaların zorlandığı bir dönemde EBRD ile gerçekleştirdiğimiz risk paylaşımına dayalı bu anlaşma bankamıza duyulan güveni bir kez daha tescil etti. Uluslararası kurumlarla güçlü işbirliğimiz sayesinde önümüzdeki dönemde de Türkiye'deki şirketlerin her türlü finansman ihtiyacında yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.

bu ne anlama geliyor?

ytd
    kredi almak artık zorlaşacak,adam gibi firmaya kredi verecez diyor,bu güne kadar verilen kredilerde sıkıntı var galiba ebrd kriterleri uyguluyacaz diyor bankalar için olumsuz bir haber bence

Sayfa 301/1001 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •