Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop - XXIX

şimdi bu gırışmakta neymiş diyenler olabilir. gençken eğer birisine yeni bir ayakkabı, veya yeni bir elbise alınmış ve bunun havası ile kendini beğeniyorsa, gırış eşeğim gırış edeceğin beş kuruş derdik aklıma geldi işte...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

endeksi alım varantına göre bi ölçüp biçelim bakalım.. IZIIG kapanış fiyat. 0.53 tam dipte kapanmış. buna göre herhalde göstere, göstere satacak kadar saf değillerdir. elleri değmişken yukarı açarak tepeden satmak isterler. satmak istiyorlarsa tabii. ama alımda ısrarlı iseler 0.59 geçerek üzerinde tutunmalıdır. yoksa yukarı aşağı hamsi balığı gibi zıp, zıp, oynar dururlar. biliyorum çok uzaklardan gelen bir yabancı yorumu ama böyle birşeyde var...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Evren bir ölçü üzerine inşaa edilmiş. Matematik her yerde. Hissiyatla olmuyor. Bu yüzden teknik analiz şart.

Ben şubat vade shortumu 1566 dan açmıştım. 1546 dan kapattım. Nedeni teknik tekrar yukarı çıkacağını söylediği için. 1598 den tekrar shortladım 1590 kapatım. Neden çünkü 1603 yine gelecek. Teknik herşeyi söylüyor. Ama ana hedef 1336.. Ani haberler ile inip çıksa dahi sistem rayına oturuyor her zaman. Piyasa yapıcı yanıltmaya çalışsa da teknik asla yanıltmıyor. Kısacık deneyimlerimden çıkardığım sonuç bu.

Bol kazançlar ve sevgiler

Galiba işlem fiyatlarımı yanlış yazmışım resim ekledim

Pek kısacık deneyime benzemiyor bunlar.
    Baya bir derinliği var.anlayana....

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şimdi bu gırışmakta neymiş diyenler olabilir. gençken eğer birisine yeni bir ayakkabı, veya yeni bir elbise alınmış ve bunun havası ile kendini beğeniyorsa, gırış eşeğim gırış edeceğin beş kuruş derdik aklıma geldi işte...
    O kişiye,'dırbıç dırbıç yürüyor' denir...
    Sen Türkmensin,dırbıcın ne olduğunu bilin....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    O kişiye,'dırbıç dırbıç yürüyor' denir...
    Sen Türkmensin,dırbıcın ne olduğunu bilin....
    evet türkmen olduğum doğru ama dırbıç hiç duymadım. biz öyle durumlarda gırışma lan derdik

20201227_154124.jpg
    Sn ariston karekök almayı kısaca tarif edeyim size,
    sağdan sola 2 şerli sayıları grupluyoruz. İlk sayının karekökünden küçük tamsayı ile işe başlıyoruz.
    sonrasındaki işlemlerin mantığını incelerseniz 2li grupları aşağı indirip, sağ üst kısma yazılan sayının 2 katı alınıp, yanına öyle bir rakam yazıp çarpıyorsunuz ki bölme işlemi devam etsin. virgüllü isterseniz ondan da örnek verebilirim. virgülden sonra 20 hane bile elde edebilirsiniz.

SmartSelect_20201227-155605_Samsung Notes.jpg
    virgüllü için de bir örnek ekledim. sorunuz olursa tarif ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    evet türkmen olduğum doğru ama dırbıç hiç duymadım. biz öyle durumlarda gırışma lan derdik
    Cebiş'in erkeği...
    Genelde erkeğe de dişiye de cebiş derler...
    Cebiş'in yaşıtının erkeği dırbıçtır....
    Şimdi,yeni yetişen erkek cebişin yürüyüşünü hayal et...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •