Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    sende yazdıklarına.. birden YOBAZlık sahasına giriyorsun...!!
    Müslümanlık aşı geldi diye dua etmek mi?? İçinde ne olduğu belli değil, gökyüzünden mi geliyor bu şükür ne??
    Okunmuş pirinç ne yahu??
    Ben din adamı değilim. Peygamber bir iş yapıyor olmuyor, inşaallah demediği için olmadı deniyor.

Yahudiler Tanrı'yı çok anıp rahatsız etmeyin diyor, İslam ise çokça anın diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben din adamı değilim. Peygamber bir iş yapıyor olmuyor, inşaallah demediği için olmadı deniyor.

Yahudiler Tanrı'yı çok anıp rahatsız etmeyin diyor, İslam ise çokça anın diyor.
    bunun orta yolu olan bi din yok mu hocam
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bunun orta yolu olan bi din yok mu hocam
    O konuda bir şey dersem yönlendirme olur. İçin ve dışın dengede olunca tam sana göre oluyor bence.

Yalnız içinizden dua etmeyin ama sesiniz de yüksek olmasın hafifçe duyulsun diye de söz var.

O konuda bir şey dersem yönlendirme olur. İçin ve dışın dengede olunca tam sana göre oluyor bence.
    Yalnız içinizden dua etmeyin ama sesiniz de yüksek olmasın hafifçe duyulsun diye de söz var.
    o kısım biraz dostlar alışverişte görsün misali
    mır mır ediyon ama dua mı ediyon beddua mı
    sövüyon mu övüyon mu
    az sesli yapki
    dostmusun düşmanmısın bilelim diye
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o kısım biraz dostlar alışverişte görsün misali
    mır mır ediyon ama dua mı ediyon beddua mı
    sövüyon mu övüyon mu
    az sesli yapki
    dostmusun düşmanmısın bilelim diye
    Aynen de öyle. Çok sesli olunca zeten sen bana mı dedin diye karşındaki harekete geçiyor. Hukukda küfür hakaret de zaten suç.

Beyoğlu'nda bir kiliseyi merak ettim, mum yakıp yanına kağıt koyuyorlardı. Bizim yat işi ne olacak diye aklımda kalmış bir tanesi. Genelde olumlu dileklerdi. Rabbena hep bana da oluyor ister istemez.

İnsan da şahit istiyor, kuzenimle de Telli Baba'ya gitmiştik gerçi şimdi mutlu.

Yola çıkana yolun açık olsun demek ile yolda kendine dikkat etmek dahi farklı.
    Son düzenleme : ariston; 27-12-2020 saat: 23:08.

İnsan da şahit istiyor, kuzenimle de Telli Baba'ya gitmiştik gerçi şimdi mutlu.
    Dedim ya, yeni jenerasyon ateist veya deist olmakta haklı...
    Bizden geçti..Fazla soru sormuyoruz,artık.. !!Sormaya da gerek yok..Devir o devir değil....Haccac-ı Zalim devri.

7. Ben takım tutamıyorum, derdim var bir dert daha ekleyemem diye.

Gönlüm Beşiktaş'tan yana ama sürekli kaybetmekten bıktım, tutarsam Fenerbahçe'yi tutarım.

Beşiktaş yenilince ilk suçlu seyirci oluyor yeterince desteklemediniz deniyor, Fenerbahçe'de hakem, karşı takım, MHK, federasyon, yayıncı kuruluş, futbolcu, antrenör, siyasetçi, klüp başkanı vs'den sonra seyirci suçlanıyor. Zaten para var gerekirse herkes gönderilip yenileniyor, parası bitenin yerine yeni başkan bulunuyor.

Güzel duaymış.

Covid ilk başladığında din adamları İtalya'da dua etmişti. Sonradan din adamları bu işden geri çekildi. Gerçi geçen aşı caizdir demişler. TV'lerde genelde sağlıkçılar, doktorlar, siyasetçiler, iş insanları konuşuyor. İş uzar ise toplu dua edelim gibi şeyler olabilir seneye, din adamları genelde felaket sever oluyor vatandaşın kucaklarına gönüllü gelmesini bekliyor olabilirler.
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Herkes birbirinden çok etkileniyor. Karamsarlık böylece yayılıyor. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Hayat her anında güzel. Şimdi ve şu anda. Kendinizi böyle kolay harcamayın beklentim yok diyerek. Önce siz iyi ve sağlam olun ki çocuğunuz da olsun.
    Pandemi tuzu biberi oldu. Olay artık evrensel ve sahip çıkan değil kandıran devletimiz var.

Hukuk yok.
    Suçludan değil polisten korkmaya başladım. (Suçlu musun niye korkuyorsun polisten demeyin hiç.)
    Sürekli gergin siyaset. Birbirinden ölesiye nefret eden iki kutup.
    Beklenen büyük deprem.

Devlet de ebeveyn gibi olmalı. Bazı konular siyaset üstü kalmalı. Anne-baba kavga etse de boşansa da çocuk söz konusu oldu mu yatışmalı ortam, birlik olunmalı

Aşılar gecikti dendiğinde çocukluğuma ait babamın çaresiz kaldığı anlar depreşti.

Can güvenliği hissetmiyorum evimin içinde. Çocuk sahibi olmak ne zormuş.

Biz felaket yaşandığında veya bir milli müsabaka söz konusu olduğunda kenetlenen acımızı sevincimizi paylaşan bir toplumduk.

Nasıl bu hale geldik.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •