Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Aynen de öyle. Çok sesli olunca zeten sen bana mı dedin diye karşındaki harekete geçiyor. Hukukda küfür hakaret de zaten suç.
Beyoğlu'nda bir kiliseyi merak ettim, mum yakıp yanına kağıt koyuyorlardı. Bizim yat işi ne olacak diye aklımda kalmış bir tanesi. Genelde olumlu dileklerdi. Rabbena hep bana da oluyor ister istemez.
İnsan da şahit istiyor, kuzenimle de Telli Baba'ya gitmiştik gerçi şimdi mutlu.
Yola çıkana yolun açık olsun demek ile yolda kendine dikkat etmek dahi farklı.
Son düzenleme : ariston; 27-12-2020 saat: 23:08.
Ben takım tutamıyorum, derdim var bir dert daha ekleyemem diye.
Gönlüm Beşiktaş'tan yana ama sürekli kaybetmekten bıktım, tutarsam Fenerbahçe'yi tutarım.
Beşiktaş yenilince ilk suçlu seyirci oluyor yeterince desteklemediniz deniyor, Fenerbahçe'de hakem, karşı takım, MHK, federasyon, yayıncı kuruluş, futbolcu, antrenör, siyasetçi, klüp başkanı vs'den sonra seyirci suçlanıyor. Zaten para var gerekirse herkes gönderilip yenileniyor, parası bitenin yerine yeni başkan bulunuyor.
Pandemi tuzu biberi oldu. Olay artık evrensel ve sahip çıkan değil kandıran devletimiz var.
Hukuk yok.
Suçludan değil polisten korkmaya başladım. (Suçlu musun niye korkuyorsun polisten demeyin hiç.)
Sürekli gergin siyaset. Birbirinden ölesiye nefret eden iki kutup.
Beklenen büyük deprem.
Devlet de ebeveyn gibi olmalı. Bazı konular siyaset üstü kalmalı. Anne-baba kavga etse de boşansa da çocuk söz konusu oldu mu yatışmalı ortam, birlik olunmalı
Aşılar gecikti dendiğinde çocukluğuma ait babamın çaresiz kaldığı anlar depreşti.
Can güvenliği hissetmiyorum evimin içinde. Çocuk sahibi olmak ne zormuş.
Biz felaket yaşandığında veya bir milli müsabaka söz konusu olduğunda kenetlenen acımızı sevincimizi paylaşan bir toplumduk.
Nasıl bu hale geldik.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yer İmleri