Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben din adamı değilim. Peygamber bir iş yapıyor olmuyor, inşaallah demediği için olmadı deniyor.

Yahudiler Tanrı'yı çok anıp rahatsız etmeyin diyor, İslam ise çokça anın diyor.
    bunun orta yolu olan bi din yok mu hocam
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bunun orta yolu olan bi din yok mu hocam
    O konuda bir şey dersem yönlendirme olur. İçin ve dışın dengede olunca tam sana göre oluyor bence.

Yalnız içinizden dua etmeyin ama sesiniz de yüksek olmasın hafifçe duyulsun diye de söz var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Yunanistan'ın İyon Denizi'nde kara sularını 12 mile çıkarma kararnamesi yürürlüğe girdi
    https://sptnkne.ws/ENdq

O konuda bir şey dersem yönlendirme olur. İçin ve dışın dengede olunca tam sana göre oluyor bence.
    Yalnız içinizden dua etmeyin ama sesiniz de yüksek olmasın hafifçe duyulsun diye de söz var.
    o kısım biraz dostlar alışverişte görsün misali
    mır mır ediyon ama dua mı ediyon beddua mı
    sövüyon mu övüyon mu
    az sesli yapki
    dostmusun düşmanmısın bilelim diye
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o kısım biraz dostlar alışverişte görsün misali
    mır mır ediyon ama dua mı ediyon beddua mı
    sövüyon mu övüyon mu
    az sesli yapki
    dostmusun düşmanmısın bilelim diye
    Aynen de öyle. Çok sesli olunca zeten sen bana mı dedin diye karşındaki harekete geçiyor. Hukukda küfür hakaret de zaten suç.

Beyoğlu'nda bir kiliseyi merak ettim, mum yakıp yanına kağıt koyuyorlardı. Bizim yat işi ne olacak diye aklımda kalmış bir tanesi. Genelde olumlu dileklerdi. Rabbena hep bana da oluyor ister istemez.

İnsan da şahit istiyor, kuzenimle de Telli Baba'ya gitmiştik gerçi şimdi mutlu.

Yola çıkana yolun açık olsun demek ile yolda kendine dikkat etmek dahi farklı.
    Son düzenleme : ariston; 27-12-2020 saat: 23:08.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

İnsan da şahit istiyor, kuzenimle de Telli Baba'ya gitmiştik gerçi şimdi mutlu.
    Dedim ya, yeni jenerasyon ateist veya deist olmakta haklı...
    Bizden geçti..Fazla soru sormuyoruz,artık.. !!Sormaya da gerek yok..Devir o devir değil....Haccac-ı Zalim devri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    faizi erken dusurmekteki kasit nedir ? önce ona bakmak lazim

su anda ongorulen bir durumun mevcut oldugunu yabancı kurumlarin 2021 raporlarindan anlayabiliyoruz.

yilin ilk yarisi faizlerde bir stabilite , ikinci yarisindan itibaren kademeli dusus 2021sonu 12-13 arasi faiz orani makul olur.

ayrica ekstra kur atagi beklemiyorum ama global bir problem olursa MB %20'ye kadar cıkmaya hazir duruyor. her halukarda kur atagı beklemiyorum, en kotu 7.80 - 85 araliginda stabil olur. global problem olmazsa 7.30'lar supriz olmaz.

dunya'da muazzam para var, borsalar ve tum varliklar da balon sozkonusu. en garantili getiri ve guvenli liman turk tahvilleri [emoji846][emoji846][emoji846]
     Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Ekonomiden anlayan forumdaşlar,
    Şu bist-faiz-dolar grafiğine bir göz atıverin.
    10 yıllık devlet tahvili faizlerinin seyri(açık mavi) ve şu an bulunduğumuz yer sanki bana 2017 kredi garanti-KDv ÖTV sıfırlama-seçim rallisi dönemini hatırlatıyor.
    bana öyle geliyor ki: faizi erken düşürecekler yine ve yabancılar kağıtlardan çıkıp dolar atlarına binip gitcekler gibi sanki.
    Siz ne dersiniz?
    yatırım tavsiyesi değildir

Dün TV zaplarken bir tasavvuf uzmanı konuşuyordu. Bardağın dolu tarafını görenler iyimser, boş tarafını görenler kötümser diye biliyoruz o durum farklı dedi. Boş tarafını görenler bu neden boş, imkanlar var dolmalı diye aslında iyimser düşünüyor vs anlattı. Eksiklikleri görmek aynı zamanda bir motivasyon da olabiliyor muhtemelen.
    Hayatimizi daha da iyilestirmek icin elbette cabalamaliyiz. Biz iyi olalim ki etrafimiza da yansisin bu. Hersey insanin kendisinde basliyor. Kelebek etkisiyle etrafa yayiliyor. Benim asil kastettigim hayat aslinda simdi ve su anda. Var oldugumuzu tum bilincimizle hissetmeliyiz. Bu muazzam birsey ve bence her zorluk bu his ile asilir. Zorluk mu kalir ya

Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •