Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Iyi de dünyanin yarisindan fazlasi mRNA asisi olmayacak. Cin veya rus asisi benzeri normal asisindan olacak.
    Bati kendi ayagina mi sikacak insanlari degistirerek (nasil olacaksa) veya kisirlastirarak.
    Bir sekilde diger ülkelerde de bir seyler yapmalari gerekir.
    Sahsen asi gerektigini düsünen bir insan degilim. mRNA asisina da tam karsiyim. Aslinda hic vurulmak istemiyorum ama, seyahat edemeyecegiz vurulmazsak. Seyahat sorunum olmasa vurulmadan dolanirim ortalikta. Girip cikmam giremedigim yerlere. Ama insanlari zorlayacaklar bir sekilde.
    Ya da bu asilar ellerinde patlayacak (yan tesirlerinden dolayi) ve asilamayi durduracaklar.

2. Sayın tilkii, bu defaki gidişat çok ciddi ve tehlikeli. Ben de yaşlıyım. Bir sürü komplo teorisi dinledim. Gençlik yıllarımızda tonla yerel örgüt gördük, sağ-sol gördük, darbe gördük. Boşverdik gitti. Hiçbir örgüte tarikata gruba katılmadım.

İnanın ben kaç kere darbe gördüm ve kılım kıpırdamadı, nasıl olsa su kar yolunu bulur dedim. Öyle oldu. Türk milleti hep bir çıkarını çözümünü buldu.

Fakat bu defaki tehdit global ve tüm dünyayı hedefliyor aman canım altı üstü komplo teorisi işte denilerek geçiştirilecek basitlikte değil. İnsan ırkına topyekün planlı ve örgütlü bir saldırı var. İnsanlık tarihindeki önemli dönüm noktalarından birindeyiz.

Altı üstü 100 sene toplam ömür yaşayıp gideceğiz ama ya bizi yaratan maalesef mücadele etmediğiniz için imtihanı geçemediniz, neden boşverdiniz, neden mücadele etmediniz diye bizi sınıfta bırakırsa nasıl hesap vereceğiz?

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Tamamda abicigim bunun sonu yok. Gençlik yıllarımda bende bu tür mevzuları çok okurdum ama şimdi insanın çok başka dertleri oluyor.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."

3. Sayın samreit,

Lütfen boş vaktiniz olursa 300 LER KOMİTESİ ni araştırın. Tüm alt masonik örgütler bunlara bağlı emir eri olarak çalışıyor. Bill Gates de bu komitenin bir üyesi. Aşı işini ona yüklemişler.

299 üyesi daha vardır ama bunlar kimler biz bilemiyoruz. Sadece uyanık olup merakla araştırıyoruz. İşin ucu çok karışık. Bilgi kırıntıları ile olayı anlamaya çalışıyoruz. Anlamakta zorlanıyoruz çünkü örümcek ağı gibi karmakarışık.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Iyi de dünyanin yarisindan fazlasi mRNA asisi olmayacak. Cin veya rus asisi benzeri normal asisindan olacak.
    Bati kendi ayagina mi sikacak insanlari degistirerek (nasil olacaksa) veya kisirlastirarak.
    Bir sekilde diger ülkelerde de bir seyler yapmalari gerekir.
    Sahsen asi gerektigini düsünen bir insan degilim. mRNA asisina da tam karsiyim. Aslinda hic vurulmak istemiyorum ama, seyahat edemeyecegiz vurulmazsak. Seyahat sorunum olmasa vurulmadan dolanirim ortalikta. Girip cikmam giremedigim yerlere. Ama insanlari zorlayacaklar bir sekilde.
    Ya da bu asilar ellerinde patlayacak (yan tesirlerinden dolayi) ve asilamayi durduracaklar.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Sayın samreit,

Lütfen boş vaktiniz olurs 300 LER KOMİTESİ ni araştırın. Tüm alt masonik örgütler bunlara bağlı emir eri olarak çalışıyor. Bill Gates de bu komitenin bir üyesi. Aşı işini ona yüklemişler.

299 üyesi daha vardır ama bunlar kimler biz bilemiyoruz. Sadece uyanık olup merakla araştırıyoruz. İşin ucu çok karışık. Bilgi kırıntıları ile olayı anlamaya çalışıyoruz. Anlamakta zorlanıyoruz çünkü örümcek ağı gibi karmakarışık.
    Sayin Sadecegrafik,

dünyada bir seyler degistirmeye calisiyorlar. O konuda hemfikiriz.
    Ancak ben nufusu sinirlayacaklirini, veya genetik yapimizi degistireceklerine inanmiyorum.
    Benim inandigim (gördügüm) nokta bizleri daha siki denetim altina almak icin dijitallesmeyi daha derinlestirip bizleri her yönden denetim altina almak.
    Global sirketler icin ne kadar cok tüketici var o kadar cok daha iyi. Ancak bu nufusun gelir farklarindan dolayi baskaldirmamasi lazim.
    Bunun icinde bir tusla insanlarin hayatini kaydirmalari lazim ve bunu insanlara göstermeleri lazim. Bati Cin, Rusya, vs. gibi bireysel hak ve özgürlüklerden dolayi istedikleri gibi dijital verileri kullanamiyor. Insanlar korku pandemisiyle öyle rahat bir cok haklarindan vaz gecmeye basladiki, aklim almiyor. Bence asil amaclari böyle bir sey ve bunu acikca da söylüyorlar/söylediler.

Su anda dünya da 2020 yil icinde 138 milyon insan yeni dogmus. 58 milyon insan ölmüs. Ölenlerin 1,7 milyonu covid-19'dan ölmüs (ne kadar dogru ayri). Ama 10 aydir sanki World War Z filmindeki gibi bir virüs varmis havasi var.

Neyse biraz fazla yazdim ama, nasil düsündügümü anlamissinizdir.

https://www.worldometers.info/

5. Sayın Samreit,

Sizin eksik analiz yapmanıza sebep olan yaklaşım olayı parasal, ticari veya ekonomik olarak görmeniz.

Hayır. Olay tamamen dinle alakalı. Bu adamlar zaten parasal olarak trilyonlarca doların sahibi. Olay para boyutunu çoktan aşmış. Maddiyatla işleri kalmamış.

Bunlar insanlığı kontrol edip aynı Kuran da yazdığı gibi normal Adem den Havva dan gelen insanlardan kontrol ederek ve değiştirerek intikam almak istiyorlar. Benim görüşüm bu yönde. Çok okudum çok araştırdım bu sonuca vardım.

Varmak istedikleri hedef THE MATRIX filmindeki gibi bir dünya. O filmi zaten kendileri çektirdiler. Wachowski Kardeşler de muhtemelen aynı komite üyesi veya alt örgütlerden birisinden. Bilemiyoruz. Bunların dayanak noktası LİLİT ve KABİL. Kendilerini oraya ve iblise bağlıyorlar. Neticede 1 Amerikan dolarında piramitin en tepesinde Horus un gözünün ne işi var? Demek ki kendilerince oraya bağlanacak bu gidişat ve hikaye.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Sayin Sadecegrafik,

dünyada bir seyler degistirmeye calisiyorlar. O konuda hemfikiriz.
    Ancak ben nufusu sinirlayacaklirini, veya genetik yapimizi degistireceklerine inanmiyorum.
    Benim inandigim (gördügüm) nokta bizleri daha siki denetim altina almak icin dijitallesmeyi daha derinlestirip bizleri her yönden denetim altina almak.
    Global sirketler icin ne kadar cok tüketici var o kadar cok daha iyi. Ancak bu nufusun gelir farklarindan dolayi baskaldirmamasi lazim.
    Bunun icinde bir tusla insanlarin hayatini kaydirmalari lazim ve bunu insanlara göstermeleri lazim. Bati Cin, Rusya, vs. gibi bireysel hak ve özgürlüklerden dolayi istedikleri gibi dijital verileri kullanamiyor. Insanlar korku pandemisiyle öyle rahat bir cok haklarindan vaz gecmeye basladiki, aklim almiyor. Bence asil amaclari böyle bir sey ve bunu acikca da söylüyorlar/söylediler.

Su anda dünya da 2020 yil icinde 138 milyon insan yeni dogmus. 58 milyon insan ölmüs. Ölenlerin 1,7 milyonu covid-19'dan ölmüs (ne kadar dogru ayri). Ama 10 aydir sanki World War Z filmindeki gibi bir virüs varmis havasi var.

Neyse biraz fazla yazdim ama, nasil düsündügümü anlamissinizdir.

https://www.worldometers.info/

6. Yan etkisi az mevcut salgını yok edecek herhangi bir aşı rna olur , vektör olur, inaktif olur farketmez vurulacaksak vurulalim. Her aşı her ilaç yan etkili zaten.

Salgınlar dünyada bitmez arkasında çokta komple teorisi aramaya gerek yok.

En son Crispr tekonolojisi var. Direk gen değiştirmeye yönelik.

Mesela ucuzlasa tedavide etkin olsa ve sma hastalığını tamamen silse iyi olmaz mı?
    Yine mesela kuduz virüsü. Aşısı bulunmasa yüzde 99 oranında öldürücü bir hastalık. Aşıyı bulanda 3 çocuğunu tifo dan kaybeden Pasteur(çok büyük adammış)

Bulurkende yine insana virüs enjekte ederek bulmuş.

Şimdi bugüne dönelim virüsler kol geziyor ve salgınlar var. Aşı diye de bir kavram yok.

Bilim adamının biri çıkıyor. Virüslerden kurtulmanın yolu yine insan vücuduna zayiflandirilmis virüs enjekte etmek dese hepimiz bir has****** çekeriz değil mi?

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

bu faizler yükseldikçe emlak fiyatlarında kısmi düşüş bekliyorum

8. vay arkadaş biz de ciddi ciddi kafası komplo teorileri ile dolu olanların emlak yatırımı hakkında fikrilerini okuyormuşuz sayfa sayfa.

hemen her düşünceye saygım vardır ama komplo teorisyenlerini gördün mü uzaklaşmak lazım o ortamdan, neyse artık filtreleyerek okuruz.

Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •