Baska bi yerdede sinovac için arkasýnda bill melinda var, aþýyla bize biþey yapcaklar falan filan yazýyordunuz, bi sürü komplo yazýsý paylaþýyordunuz, bakýyorum þimdi ikna olmussunuz çin aþýsýna...

Garip garip sitelerden komplo teorileri paylaþýyorsunuz, yapmayýn,insanlarýn aklýný saçma sapan seylerle etkileyebilirsiniz,

Ayrýca mRNA nin ne olduðunu basit bir þekilde google hocadan öðrenebilirsiniz

m-messsenger
Rna-ribo nükleik asit

Kendisi mesajcýdýr,
Genetiðimiz DNA mizdýr, onuda mRNA ile deðiþtiremessiniz,

DNA denilen arkadas hücre içindeki emirlerini mRNA ile iletir, tabi her organelde bu arkadasýn mesajýný okuyamaz,

Bu mRNA nýn dilinden anlayan organel ribozom dur, biyoloji dersinden hatýrlarsýnýz, aminoasit protein filan sentezler, bu amino asit dizilimleride baska yerlere mesajlar, iþlevler, doðrudan hareketler, esas oðlan falan filan her iþe yararlar,

Tabi mesajý ileten mRNA ya ribozomda, muamele emriniz olur, yine bekleriz, saðlýçakla gidin þeklinde olmuyor, malesef hücrede iþler baþka türlü iþliyo,

Tam bir tecavüz, vahþet, giriþ var ama çýkýþ yok,arkadaþ kefeniyle geliyor, tam bir misson imposible mesajý,

Mesajýný devam ettiremiyor, yaný kýçýmýza takcaklarý uydu bir kere çalýþýr,

Kýsaca virüsün vucut tarafýndan tanýnmasýný saðlayacak olan virüse ait olan bir proteini ribozam da yapýlmasýný saðlayacak, yapancý protein savunma hücreleri tarafýndan tespit edilip yok edilecek, ve hafýzaya alýnacak, tabi hafýzanýn süresi karmasýk, cabukta unutulabilir,

Teoride özü budur...

Býrakýn lütfen bu tür paylaþýmlarý, mitti.sorostu,ra ydý, 300 lerdi, 7 lerdi, insanlarý yanlýþ yönlendirmeyin, kendinizede güldürmeyin,

herkes kendi uzmanlýk alanýnda doðru bilgi verebilir, gerisi zýr cahilliktir.

Reisin dediði gibi benim alaným ekonomi[emoji2]
 Alýntý Originally Posted by sadecegrafik Yazýyý Oku
ÇÝN aþýsý SINOVAC geleneksel yöntemle üretilmiþ klasik pasif aþý ve üretim yöntemi bilindik klasik yöntemlerle üretilmiþ riski zararý en az olan pasif aþý þekli.

Ýlla genetiðimize müdahale eden mRNA aþýsýný (PFIZER BIONTECH MODERNA aþýlarý) zorla olmamýzý isteyenler, bunu almamýzý engellemek istemiþ olabilirler.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.