Sayfa 1006/1043 İlkİlk ... 6506906956996100410051006100710081016 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 8,041 - 8,048 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Sn. Çelik Hocam,
    2021 NETAŞ ın yılı olacak deniyor, szin görüşleriniz nelerdir acabaç
    teşekkürler

2. Sayfayı iyi takip et sorunun cevabı yıllık hisselerde

3. Valla haklısın hocam gerisin geri okumaya gayret ediyorum ama bi kaç gün girmeyince okadar çok sayfa artıyorki, ben bir tarama yapayım teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by borsa_cini Yazıyı Oku
    Valla haklısın hocam gerisin geri okumaya gayret ediyorum ama bi kaç gün girmeyince okadar çok sayfa artıyorki, ben bir tarama yapayım teşekkürler
    O kadar hızlı gitmiyor çok kişi ziyaretçi olduğu için ben yazdığım için sanırım çok sayfa gidiyor 😀😀

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    O kadar hızlı gitmiyor çok kişi ziyaretçi olduğu için ben yazdığım için sanırım çok sayfa gidiyor 😀😀
    Dmsas tebrikler hocam. Garfa sessiz sedasiz hacim de yok. Bir kaç zamandır listenizde. Biz de takipteyiz. Bir turlu hareket ettiremedik

6.  Alıntı Originally Posted by Cmxk Yazıyı Oku
    Dmsas tebrikler hocam. Garfa sessiz sedasiz hacim de yok. Bir kaç zamandır listenizde. Biz de takipteyiz. Bir turlu hareket ettiremedik
    Eder daha bu gün ikinci gün sabırlı olmamız gerekiyor

7. Prkme hisse harekete başladı. Enerji şirketleri içinde ucuz kalan hisselerden biri ...

8. Çelik Hocam selamlar, yayla sonunda beklenilen artışı yaptı sadece biraz uzadı vakit. Analiziniz için teşekkürler.
    Ben size ostim ve sankoyu sormak istiyorum, daha önceki görüşleriniz geçerli mi ya da güncel görüşünüz var mı ?
    İyi akşamlar.

Sayfa 1006/1043 İlkİlk ... 6506906956996100410051006100710081016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •