Sayfa 353/1001 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Gübre bedava bedava

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    poz taşıyıp duruyorlar sabahtan beri...ne moktan oluyor ya bu vade sonları...bir de üstüne yıl sonu...öffff be...vallahi öffff....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    açığa satış yoksa gerçek fiyat belli olmaz.2 milyon dolarla küçük tahtaları fezaya çıkartırsın.oradan da ortak satışı yap.

ama açığa satış varsa bir yiğit çıkar ''BU HİSSE BU KADAR ETMEZ'' der ve ters poz.alır.dengede uygun fiyat oluşur.

eninde sonunda açığa satış yasağı kalkacak.işte o zaman o küçük hisseleri merak ediyorum.

açığa satış yasağı kalkmasa ne olur bence:tarihi yüksek yerlerden ortak satışları olur.patronlar için tarihi fırsat.sonra da endeks düşerse altı boş hisseler boş cuval gibi yığılır.çünkü alıcı yoktur.hisseler epey düşünce sahipleri aylarca orada bekletip sattıklarını yerine koyabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    viop24'te okuduğum kadarıyla tek kaybeden koç ve yeni gelen trilyorlarca kayee
    galiba tek short yapan koç, ve buradakiler de koç'un ve ky'nin parasını sürekli hüpletiyor. bir kaaayeee olarak şikayetçiyim
    iyi yere tükkan açmışsınız

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    açığa satış yoksa gerçek fiyat belli olmaz.
    2 milyon dolarla küçük tahtaları fezaya çıkartırsın oradan da ortak satışı yap.

ama açığa satış varsa bir yiğit çıkar ''BU HİSSE BU KADAR ETMEZ'' der ve ters pozisyon alır dengede uygun fiyat oluşur.

eninde sonunda açığa satış yasağı kalkacak.
    işte o zaman o küçük hisseleri merak ediyorum.

açığa satış yasağı kalkmasa ne olur bence: tarihi yüksek yerlerden ortak satışları olur.
    patronlar için tarihi fırsat sonra da endeks düşerse altı boş hisseler boş cuval gibi yığılır.
    çünkü alıcı yoktur hisseler epey düşünce sahipleri aylarca orada bekletip sattıklarını yerine koyabilir.
    ABKA dost forumda benzeri konular hakkında bilgileri aracı kurumlar yada samimi olmayan östadlar kesinlikle vermez verirse maymun gözü açılır eksik olma teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ABKA dost forumda benzeri konular hakkında bilgileri aracı kurumlar yada samimi olmayan östadlar kesinlikle vermez verirse maymun gözü açılır eksik olma teşekkürler
    Ben katılmıyorum, açığa satış yasağı kalkarsa, bilakis vakvak gibi hulk gibi tahtalar daha çok zopa yer
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben katılmıyorum, açığa satış yasağı kalkarsa, bilakis vakvak gibi hulk gibi tahtalar daha çok zopa yer

haklısın da
    onların sopa yeme sebebi var değil mi?

8. 200 milyonlu halka arzlarda 50 kat talep geliyor senin benim onun paralar heba .

piyasa düzeltme yapmadan primli olanı verip primsiz olanı alacak anlaşılan .

Sayfa 353/1001 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •