Sayfa 303/996 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Koronada yoğun bakım tedavisi alanların arasında yüzdesel olarak ölüm oranı aşağı yukarı tüm ülkelerde benzer.Dünyada en fazla yoğun bakım yatağı olan ülkelerden biriyiz.Uzun süredir de yoğun bakımlar çocuk yoğun bakımları ve özeller sayılmazsa ful çekiyor.E nasıl oluyor da ölüm oranı böyle oluyor.Bir konuda da zekamıza hakaret etmeseler ne diyeyim.

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Hangi ekonomik gelişme dövizde %2.3 düşüşe sebep oldu merak ediyorum.
    bende bu sorunun cevabını aramak ıcın buraya girmiştim

Ulen biri bizi kekliyor, emme kim?

Yok - 70 derece lazım yok - 20 derecede soğuk zencir olacak diyorlardı, burası soğuk hava deposuna hiç benzemiyor.

Neyse işin eyi tarafına bakalım, hiç değilse sağlık bakanlığı ve Sinovac yazan paletleri gördük, çok şükür.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    bende bu sorunun cevabını aramak ıcın buraya girmiştim
    Yanlış yere gelmişsiniz, burası dolar gayme konuşulması yasak olan bir başlık, onun dışında her şeyi yazabilirsiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ulen biri bizi kekliyor, emme kim?

Yok - 70 derece lazım yok - 20 derecede soğuk zencir olacak diyorlardı, burası soğuk hava deposuna hiç benzemiyor.

Neyse işin eyi tarafına bakalım, hiç değilse sağlık bakanlığı ve Sinovac yazan paletleri gördük, çok şükür.
    Reha abicim bu sinovac ateist icadı ilaç 3 sene o vaziyette saklanabiliyor .

tek sorun 18 palet aşı bize yetecek mi

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    sıkmayın canınızı canlar, dolar yükelecek altın dolardan daha çok yükselecek gümüşte altından daha çok yükselecek
    Moralimiz düzelsin diye güzel mesajlar yazıyorsun ama bu defa gerçekten durum farklı. Bu sabah zararına vedalaştım tüm dövizciklerimle. Artık sadece bahçeci kurtarabilir tüm döviz yatırımcısını. Bu kurtarma operasyonu muhtemelen Ocak sonu, Şubat ortası gibi aniden açıklanacak bir erken seçim kararıdır. Yaşayıp göreceğiz. Çok sağlam tüyolar geliyor.

8. Gün boyu yazılanları ancak okuyabildim. Bu topic bir harika. Gerçek bir yaşam okulu. Hepinizi seviyorum.

Sayfa 303/996 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •