“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bist100 log grafik bu...üst direnci yıllardır kırmamış...geçen hafta üstüne çıktı ama içinde kapattı...normalde bu seviyelerden satış gelmesini beklemek garip değil...bugün itibari ile üstünde kapattı ama haftalık kapanışı önemli...143.100 üstü olmalı...benim gördüğüm başka direnç falan yok abi...bu direncin üstü bence serbest uçuş modu...aşarsa tabii...satmıyor adam...bu seviyelerden satış gelebilir diyen haksız değil normalde...bakalım vade bitsin yıl bitsin...seneye bizi neler bekliyor...
uzak çekim...
yakın çekim...
![]()
hiperenflasyonda TL bazlı grafikler çöp olur...
ne zaman açılır dolar bazlı grafikler, o zaman görülür ralli mi yapmış zirve mi kırmış yoksa 2.5 senedir git gel aynı bantta sürünüyor mu...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
dolar bazında bakmadıkça TL bazlı nominal rekorlar kırmaya devam eder endex, short24 de şaşırıp durur devamlı...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Bear_Bull
@BearBull26
baya bi zaman oldu. borsacı youtuburen biri 25 yıldır borsada olduğunu iddia eden birine grafik öğretiyordu. adam valla ben daha şimdiye kadar hiç grafiğe bakarak oynamadım diyordubu arkadaş borsacı üstelikte 25 yıllık...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri