Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    doları banklardan mı almak lazım?

çok parayı döviz burosuna götürmek doğru olmaz gibi.çıkarken ne olur olmaz.

ne dersiniz?
    bürodan çıkarken elinde hava atmazsan bişey olmaz bi sürü giren çıkan var. biri istanbul tophanede hava atacağım derken kurşunu yedi paralarda gitti.. valla bak bende o zaman tophane limanda ruslarla çalılşuıyordum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bist100 log grafik bu...üst direnci yıllardır kırmamış...geçen hafta üstüne çıktı ama içinde kapattı...normalde bu seviyelerden satış gelmesini beklemek garip değil...bugün itibari ile üstünde kapattı ama haftalık kapanışı önemli...143.100 üstü olmalı...benim gördüğüm başka direnç falan yok abi...bu direncin üstü bence serbest uçuş modu...aşarsa tabii...satmıyor adam...bu seviyelerden satış gelebilir diyen haksız değil normalde...bakalım vade bitsin yıl bitsin...seneye bizi neler bekliyor...

uzak çekim...

yakın çekim...

3. hiperenflasyonda TL bazlı grafikler çöp olur...
    ne zaman açılır dolar bazlı grafikler, o zaman görülür ralli mi yapmış zirve mi kırmış yoksa 2.5 senedir git gel aynı bantta sürünüyor mu...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    TL ile alışveriş yapılan yere dolarla bakmak bilemiyorum...bana acaip geliyor...ben kendimi bildim bileli bizim ülkede enflasyon hep hiper...ama ne hikmetse senetler dolar bazında hep sürünüyor...

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    hiperenflasyonda TL bazlı grafikler çöp olur...
    açılır dolar bazlı grafikler, görürüz o zaman ralli mi yapmış zirve mi kırmış yoksa sürünüyor mu...

5. dolar bazında bakmadıkça TL bazlı nominal rekorlar kırmaya devam eder endex, short24 de şaşırıp durur devamlı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    dolar bazında bakmadıkça TL bazlı nominal rekorlar kırmaya devam eder endex, short24 de şaşırıp durur devamlı...
    Güzel. Çok güzel. Sen de hoşgeldin içim bir hoş oluyor, sizleri ve güzel fikirlerinizi gördükçe.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    doları banklardan mı almak lazım?

çok parayı döviz burosuna götürmek doğru olmaz gibi.çıkarken ne olur olmaz.

ne dersiniz?
    ABKA
    aracı kurumundan Fiziki $ al, hesabında saklansın.
    ister viopta teminat olarakta kullan, ister vadeli olarak $ mevduata yatır. (pek faizi kalmadı ama şu sıralar)

saklama vs derdinde olmaz.
    Bear_Bull
    @BearBull26

baya bi zaman oldu. borsacı youtuburen biri 25 yıldır borsada olduğunu iddia eden birine grafik öğretiyordu. adam valla ben daha şimdiye kadar hiç grafiğe bakarak oynamadım diyordu bu arkadaş borsacı üstelikte 25 yıllık...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •