Sayfa 173/201 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1. Genel kurul beklendiği gibi yapılmış, bitmiş. Kayıtlı sermaye tavanı onaylanmış. Sıkıntı yok, beklenti ler devam ediyor. Sabırla beklemeye devam.

Yatırım tavsiyesi değildir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/895188

2. Kap ı açana kadar buraya baktım kestirmeden ) Tşk bilgilendirme için

3. Aynen..pası yönetim kuruluna attılar ! Genel kurul bir formaliteydi. Zaten SPK tarafından onayl***** onayladılar . ( tescil ettiler ) Malumun ilanı ..Adınada güncelleme dediler..Bir dönem sessizlik..ve yönetim kurulundan gelecek sürprizlerle...sabır gerekecek bunun icinde...ytd

4. Bu arada wowwo yu halka acmak için bundan daha iyi bir rüzgâr yakalayamazlar. Konjoktür bulamazlar ! Bunu görecek ve degerlendirecek kadar bilgili ve akılli olduklarını sanıyorum !..ytd

5. Çok hızlı yeni nesil yatırımcı var piyasada. Bu konjektürü kaçırırsa zaten bıraksın gitsin bu işi. Yeni halka arzlara 40-50 kat talep geliyor. Kaçırırsa tek kelime ile aptaldır.

Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Bu arada wowwo yu halka acmak için bundan daha iyi bir rüzgâr yakalayamazlar. Konjoktür bulamazlar ! Bunu görecek ve degerlendirecek kadar bilgili ve akılli olduklarını sanıyorum !..ytd

6.  Alıntı Originally Posted by rehavet Yazıyı Oku
    Çok hızlı yeni nesil yatırımcı var piyasada. Bu konjektürü kaçırırsa zaten bıraksın gitsin bu işi. Yeni halka arzlara 40-50 kat talep geliyor. Kaçırırsa tek kelime ile aptaldır.

Ortak akıl !..👍👍

7. Oh ne güzel ses seda kesildi burda. Kurt puslu havayı sever paydaşlar inşallah tez zamanda herkes kafasındaki fiatlardan satar ve inşallah bizden alanlarda çok kazanır. Herkesin yeni yılı kutlu olsun YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Colorado Yazıyı Oku
    Oh ne güzel ses seda kesildi burda. Kurt puslu havayı sever paydaşlar inşallah tez zamanda herkes kafasındaki fiatlardan satar ve inşallah bizden alanlarda çok kazanır. Herkesin yeni yılı kutlu olsun YTD
    Hisse.net üyeleri eskisi kadar tez canlı değil. Bir şey yazmaya gerek duymadan beklemesini biliyor pek çoğu. KY sayısını takip etmek istiyorsanız başka platformlara bakın, burası yanıltabilir. Mutlu seneler.

Sayfa 173/201 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •