Sayfa 315/996 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi sizin yazdıklarınızda bir paradoks var.Bankalar güvenlidir,herkes parasını istediği zaman çekebilir diyorsunuz,ama herkes parasını çekmeye kalkarsa elbet çekemez diyorsunuz.Yani o paraların aslında bankada olmadığını kabul ediyorsunuz.Sen istediğin zaman paranı çekemezsen gel o zaman konuşalım diyorsunuz,zaten paran da yoktur deyip sıkıntılı bir ifade de bulunuyorsunuz.Herneyse bir kaos durumunda banka paramı vermezse sizi bulup ne konuşacağız ne diyeceksiniz misal ben onu da anlamadım.Ha o iş imkansız diyorsanız yakın tarihte iki kez yaşandı,yunanistanda ve güney kıbrısta oldu.Güney kıbrısta belli bir meblağın üstünde paralara kesik bile atıldı,bankalar ödemeyeceğiz dedi.Bizde de 2001 de batan bankalardaki tüm mevduatlar ödenmedi.Yani bankalardaki paralara güven tam olmalı cümleniz yanlış.Bilgi almak için burdayım diyorsunuz ,karşı argumanları tatsız durumları istemekle banka batsın ülke kötü duruma düşsün diye düşünmekle suçluyorsunuz ,bunlar yanlış.Bankacılık sistemi anlattığım gibidir,güven konusu anlattığım çerçeve için de mümkündür,ama asla elinizdeki cash paranın güvencesi bankada yoktur,bankalar batabilir,güvenceniz de 150 bin liralık mevduatla sınırlıdır.Bu miktarda benim bildiğim 20 yıldır değişmedi,niyeyse.
    Tüm dünyada bu geçerli değil mi örnek ABD verelim tüm halk gidip parasını bankalardan çekse ne olur mesela?

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    demin tvde duydum bu çağla şikel bu çin aşısına gönüllü olmuş ve derlerken kadının zature aşısıda olduğu söylendi.Şimdi benim çevremdeki engelli, hasta, 65 yaş üzeri hiçkimse bu zatüre aşısına ulaşamadı.Ama at gibi sağlıklı magazin nesnesi hepsine ulaşmış.Zenginlerin ayrıcalıklı olduğunu biliyorumda o zaman hipokrat yemini etmiş doktorlar çıkıp sanki herşey etik yapılıyormuş gibi laga luga yapmayacak tvlerde. Ya da zenginler erişiyor abi de çık, bunun için muhalif tvler vs mevcut.
    Konu ile ilgili ilginç bir nokta var. Ortada yeterince aşı yok ama biz aşı karşıtları ile mücadele için gönüllü oluyoruz. Kim olmak istemiyorsa onun hakkı bir sonraki gruba geçsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Konu ile ilgili ilginç bir nokta var. Ortada yeterince aşı yok ama biz aşı karşıtları ile mücadele için gönüllü oluyoruz. Kim olmak istemiyorsa onun hakkı bir sonraki gruba geçsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ohooo... Meydanda aşı yok, çakma proflar aşı olmayanı vatan haini ilan ediyorlar boyuna amq!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556

haftalık dolar endeksinde dönüş çabası var

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556

Türkiye, 2019 bilgilerini 31 Aralık günü 54 ülkeyle paylaşıyor. Bunlar arasında Türklerin yaşadığı Avustralya, Danimarka, Finlandiya, İngiltere, İsveç, Norveç var. Türklerin çok yoğun olduğu ve yaklaşık 6 milyon gurbetçinin yaşadığı Almanya, Fransa, Belçika, İsviçre, Hollanda, Avusturyaya ise bilgiler 2021'de gidecek. Tek umut, erteleme. Aksi halde gurbetçiler çok ağır vergi ve hapis cezalarıyla karşı karşıya.

Fena sikertirler, Turkiyede yaşam mükemmel Avrupa batık diyenlere, kol gibi girer umarım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Yıllar önce, ben 4-5 yaşlarındayken babam; "biriktirdiğimiz parayı bankaya yatırdım" dediğinde bir para oteli hayal ederdim. Yani paramızı bankacılar orada konuk ediyor, yatırıyor biz istediğimiz zaman oradaki yatağından kaldırıp bize veriyorlar diye düşünürdüm.

Yıllar sonra ben de bankacı ve borsacı oldum bankaların para kazanmak zorunda olan para ticareti yapılan yerler olduğunu anladım.

Şimdi ellili yaşların sonuna geldim hala pek çok arkadaşım yatırılan paranın bankada bulunduğu veya bulunması gerektiğini düşünüyor.
    Yine pek çok arkadaşım asgari ücretin fazlasıyla artırılmasının çalışanların refahını arttıracağını düşünüyor.

Yapacak bir şey yok.

Dolar/TL < 7.40

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 315/996 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •