İki gündür işlemsiz seyrediyorum ama sanırım dayanamıycam, bi siftah yapacam şahit abi, kolla kendini
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt İki gündür işlemsiz seyrediyorum ama sanırım dayanamıycam, bi siftah yapacam şahit abi, kolla kendini 1453 çok tehlikeli bozgurt, nefes kesebilir. dikkatli olmak ilazım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit 1453 çok tehlikeli bozgurt, nefes kesebilir. dikkatli olmak ilazım. Çok zalım oynuyor arkadaş yine patlattı şortları, bu nasıl bi makinadır yauu
Originally Posted by *Bozkurt Çok zalım oynuyor arkadaş yine patlattı şortları, bu nasıl bi makinadır yauu Nasıl bir ekibe denk geldik bende anlamadım.
Originally Posted by AmigoOrhan Nasıl bir ekibe denk geldik bende anlamadım. Çok denüşük bişii, bizonların boynuzları durdurulamıyor, ayu katliamı için ant içmişler sanki, yok büüüle bişii
Originally Posted by AmigoOrhan Nasıl bir ekibe denk geldik bende anlamadım. geçmiş olsun,çöküşcüler maalesef üzüldü..ytd
Originally Posted by ozannn geçmiş olsun,çöküşcüler maalesef üzüldü..ytd Çöküşçü değilim ama mantıklı seviyede düzeltme bekleyenlerdenim. Vadeli 1500-1540 lardeyken shorttaydım. 40-45 puan zararla kol kesmiştim. Şuan flat.
Forum Rules
Yer İmleri