Haklisiniz ama çok hızlı çıktı kararsızım vade sonu uzlaşmayı beklemeli miyim SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklisiniz ama çok hızlı çıktı kararsızım vade sonu uzlaşmayı beklemeli miyim SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Twitter’da Can Emrah Yılmaz 17:38 sonrası pastayı vermiş, Şubat vadede Garanti kol kesmeye başlamış gibi duruyor, kapanışa kadar 27.000 long açmış, karşı tarafında da TEB var 13.000 short ile
halil rencber bu akşamdan itibaren kuresel çöküş gelıor demiş bakalım don cons kaç kapatacak??
Son kalan şortçuları süpüreyim dedi heralde pala..1300-1400 lerden çok alamamış heralde burdan alıyor..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
o şahıs geçmişte populerdi.cnbce çıkardı vs.
sonra o kadar saçmaladı ki hiç bir ekranda görünmemeye başladı,bir ara bir bankada çalışıyordu ,sanırım kovuldu..UÇUK HEDEFLER VERİRDİ. 3 günde dow şu kadar olacak diye. %90 hatalıdır.
Yer İmleri