gubrf sasa gibi kağıtlar çıkınca hep bu muhabbet açılır..
Borsada 10 senede yerinde saymış hatta yüzde 30 40 50 eksiler yazmış 100 lerce kağıt sayabilirim..
Şu son 2019 çöp hisse rallisine kadar..
10 sene beklet 6 ayda 20 katına git..
Sizce bunun adı uzun vadeli yatırım mıdır??
kayıtlara geçsin.31 aralık 2020..saat 11:35 vob 1657(şubat vade)
-an itibariyle hissedeyim ama vob; flat
eğer bıst-100 de 1570-90 aralığını görürse tüm hisseleri satarım ve 1590 ana denk gelen yerden ilk dilim short açarım.
2. dilim 1650...sonra uygun yere stoploss koyar ve poz. doğru yönde gelişirse subat sonu veya 20.000 puana kapanırım.
-daha erken dönerse (sistem sat derse hiçbirşeye bakmam) bu sefer sistemler sat derse aynı kademeden short açarım.ve bir süre short-flat giderim..taki 20.000 puana kadar.
kanımca ocağın 2 . haftasından itibaren -sonrası short mevsimi başlayacak.
-dolarda 7.30 a dikkat edilmeli demiştim..tam oradan döndü).200 gn. ortalama.
eğer 7.20 civarı olursa net alıcıyım.olası girişlerle 7.20-7.16 mümkün.(hızlı düşüşlerde sarkma)
yatırım tavsiyesi olarak değil ama çok örneği var sayıngund..!!
2021 enerji odaklı olacak ve gabak gibi enerjisa geri kalmıştı son düzlükte aldılar. ağırlığı bulunduğu endekste fazla..
anele odas aksen orge bunlar içinde elde tutulur bir aksen var ve ben buna da uzun vade tutacağım alkim var birde bu sektörden bağımsız..
bakınız laf ediyorsunuz ama ereğli en büyük örnek..!!1
uzun vade candır gerisi heyecan..!!
katılmıyorum dediğinizi bunu diyebilmeniz için grafiklere değil cidden bir hisse alarak en az 2 yıl tutmayı hatta bu 2 yılda sadece sat al yaparak realize şekilde poz tutmayı denemeden grafik bazlı yorum yapmayın..sıfır stresli bir işlem..
bakınız froto bakınız petkim bakınız tavhl bakınız HEKTAS
Yer İmleri