Servetin böyle olacağı belli idi Kap haber düsmesine ragmen insanlar ilgi göstermedi??
Bunun cevabını bende inan bilmiyorum... Hele Haziran ayından sonra insanlar bunu nasıl görmek istemez
ya da nasıl görmemişler bilemedim.. gerçi ben de temmuz ayında aldım alırken de twitterda yazmıştım araştırmamı
twitterda bile yazan çok az kişiydi..belkide hissenin bu kadar kolay gitmesi böyle oldu..
ilk zamanlarda Ne kadar az küçük yatırımcı olursa spek için o kadar kolay ortam olurdu..
-----------
zaman zaman her insanın yaşadığı gibi ben de İŞ Hayatımda bazı dipler yaşadım.
hatta şöyle diyebilirm Servetin 26dan soluksuz 40 a çıktığı hafta(5 ekim-9 ekim haftası)
iş hayatımda dibi gördüğüm zamandı bir işim bile yoktu

.. Şükür şimdi maaşlı bir işe ihtiyacım yok..
Servet sayesinde.. bazen bir hisse senedi diye küçümsediğiniz bir şirket hayatınızın kolaşlaşmasına bazen de
değişmesine sebep olabilir..
Servet benim hayatımda her zaman çok önemli bir yere sahip bir hisse olacak..
belkide 30 liralarda 40 liralarda düşecek satın naraları yapanlara bu yüzden dik durdum
Bazen bir hisse-bazen bir söz hayatınızın önemli ölçüde değişmesine sebep olabilir..
Okumaktan-araştırmaktan ve güvendiğiniz insanları dinlemekten vazgeçmeyin...
Elbet bir gün....
not: bu yazı bir al/sat yazısı değildir..
yakınlarım bazen buralardan alalım mı diye soruyorlar ben burdan almazdım 0 maliyetli hisselerimle beklerdim diyorum..
nedenini bir önceki yazımda belirttim hem borsa da hem yan tahtalarda teknik olarak biraz düzeltme beklediğim için elim gitmez diyorum..
Yer İmleri