Sayfa 494/1001 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    a kurum b kurum
    dolar + *** dolar -
    altın - *** altın +

alınacak belgeler eklenerek verilebilir. ancak dolar dolar---------altın altın olması lazım benim bildiğim
    (farklı şeyler mahsuplaştırılabilir mi, Sağlam bir muhasebeci bulup sormak lazım )

ek not.

1/1/2021 den itibaren forex işlemlerine stopaj vergisi geliyor % 10

ve aracı kurum forex & viop stopajlarını kendi içinde mahsuplaştıracak.

bu durumda altın-dolar-parite birbirini mahsuplayabilecek. yine 3 er aylık dönemler içinde.

farklı dönemlerde oluşabiliecek stopaj alacakları için sonraki sene vergi dairesine "İHTİYARİ BEYANNAME" verilmesi gerekecek.

şimdiden aklınızın bir keşesinde olsun.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. dilimizin döndüğünce yeni yılda biraz lak lak ettim
    hata kusurum varsa uyarın af edilebilecekleri edersiniz diğerlerinide konuşur anlaşırız
    bu günlük bu kadar yarında nöbete gideceğim sağlıcakla kalın ..

3. Yeni yılın güzellikler getirmesini dilerim.

Gübretaş'taki adamın hikayesi ilginç.

'Tüyo ile değil matematikle kazandım'

https://www.borsagundem.com/haber/tu...zandim/1540043

..

Gübretaş'ın bulduğu 6 milyar dolarlık altın haberleri ile Borsa İstanbul'da milyarder olan Oğuzhan Şahinkaya, Gübretaş yatırımını anlatırken bu hareketin aynı zamanda Borsa İstanbul'da analiz yaparak uzun vadeli yatırım yapmanın önemini de ortaya koydu.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yeni yılın güzellikler getirmesini dilerim.

Gübretaş'taki adamın hikayesi ilginç.

'Tüyo ile değil matematikle kazandım'

https://www.borsagundem.com/haber/tu...zandim/1540043

..

Gübretaş'ın bulduğu 6 milyar dolarlık altın haberleri ile Borsa İstanbul'da milyarder olan Oğuzhan Şahinkaya, Gübretaş yatırımını anlatırken bu hareketin aynı zamanda Borsa İstanbul'da analiz yaparak uzun vadeli yatırım yapmanın önemini de ortaya koydu.

...
    Gübretaş hissesinde 2 yıldır alım yaptığını belirten Şahinkaya yatırım kararının Koza Altın'ın faaliyet raporundan çıktığını belirtiyor. Koza'nın 2018 raporunda altın rezervinin 12.2 milyon ons 2019 raporunda ise 8 milyon ons rezerv göründüğünü anlatan Şahinkaya, "Gübretaş'ta matematikle analizle kazandım. 4 milyon ons kayıptı. Sonra Gübretaş ile ilişkiye gördüm. Yatırıma böyle karar verdim" diyor.

bunun türkçesi ne?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Gübretaş hissesinde 2 yıldır alım yaptığını belirten Şahinkaya yatırım kararının Koza Altın'ın faaliyet raporundan çıktığını belirtiyor. Koza'nın 2018 raporunda altın rezervinin 12.2 milyon ons 2019 raporunda ise 8 milyon ons rezerv göründüğünü anlatan Şahinkaya, "Gübretaş'ta matematikle analizle kazandım. 4 milyon ons kayıptı. Sonra Gübretaş ile ilişkiye gördüm. Yatırıma böyle karar verdim" diyor.

bunun türkçesi ne?
    KOZAL raporundaki rezerv rakamındaki eksilmeyi, Gübretaş'a devir edilen ruhsat alanı olarak tahmin etmiş.

Bana da gelebilir o tip tüyolar, şeytan sevdiği insanı uçuyor. Allah ölünceye kadar idare edin diyor.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    KOZAL raporundaki rezerv rakamındaki eksilmeyi, Gübretaş'a devir edilen ruhsat alanı olarak tahmin etmiş.

Bana da gelebilir o tip tüyolar, şeytan sevdiği insanı uçuyor. Allah ölünceye kadar idare edin diyor.
    23-12-2020, 10:48
    Konu: Viop - XXIX
    şahitCevaplar
    3,948
    İzlenme
    277,771
    grafikler sanki bu altın işi 1 zene önceden...
    grafikler sanki bu altın işi
    1 zene önceden biliniyor der gibi, duruyor.
    haber mi grafikten çıkar,
    grafikten mi haber çıkar,
    bu beni ingilendirmiyor demiş horoz, ben çakar geçerim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Geçen senelerde yüksekti sonra gübre yasakları ile çok düştü. Düşükten ben de alacaktım sonra İran yaptırımları korkuttu esas varlığı İran'daki tesisleri diye düşünüyordum, bir kaç da olumsuz haber çıkmıştı. BAGFS da alacaktım, yeni tesis ile ilgili tesllmat sorunları vs yine korkutmuştu.

Bir şekilde bir şey yapacaksan hemen korkutuyorlar.

GUBRF short ve long riskli artık benim için. Sana uydum long veya short gittim demeyesiniz.

8. Einstein'in geçen sözüne rastladım. Adamın akıllı olduğu belli.

Sayfa 494/1001 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •