Sayfa 1036/1043 İlkİlk ... 36536936986102610341035103610371038 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 8,281 - 8,288 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Süpersin.
    2021 ağustos ayı
    Hedef fiyatım 40 tl
    Parsan demek başarı demek.
    Söylediklerim beni bağlar.
    Kimseye alın satın diyecek kadar profosyonel değilim.
    Y.t.d.

Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    PARSAN Makina İstanbulun Pendik ve Kocaeli Dilovasinda Ülkemizin en büyük dövme tesisine sahiptir.Otomotiv sektöründe şası ve motor parçalarından bir çok dövme ve işlenmiş parçayıüretip bunun%85 'ini Avrupa'ya ihraç etmektedir.Yerli otomobil TOGG için de önemli roller üstlenecektır. Orta vadede ilk hedefim 50 ler sonraki hedefler 90 ile 100 arası. Hedefler beni bağlar. Kimseyi etkilemek için değil. CEMTS için de buna parelel bir beklentim var. Çelik hocam da geleceğin egeni olarak tanımladı. Bu iki şirket ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam edeceklerine dair inancım tamdır.Y.T.D.

2. Hayırlı mutlu yıllar hocam

İzfas bakma şansınız var mı ?

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    PARSAN Makina İstanbulun Pendik ve Kocaeli Dilovasinda Ülkemizin en büyük dövme tesisine sahiptir.Otomotiv sektöründe şası ve motor parçalarından bir çok dövme ve işlenmiş parçayıüretip bunun%85 'ini Avrupa'ya ihraç etmektedir.Yerli otomobil TOGG için de önemli roller üstlenecektır. Orta vadede ilk hedefim 50 ler sonraki hedefler 90 ile 100 arası. Hedefler beni bağlar. Kimseyi etkilemek için değil. CEMTS için de buna parelel bir beklentim var. Çelik hocam da geleceğin egeni olarak tanımladı. Bu iki şirket ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam edeceklerine dair inancım tamdır.Y.T.D.
    Esma Hanım bunlara DMSAS da eklenebilir mi

4. CEMTS haber akışları sürüyor. Geleceğe yatırım sebeplerini kap haberlerinden inceleyin.
    Geri çekilmelerde bu tip büyüme beklentili şirketleri alanlar üzülmez.YTD.

01.09.2020 tarihli açıklamamızda;
    Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında Denge Çubuğu Tesisi yeni yatırımının güncel durum bilgilendirmesi
    " MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firması ile ilgili yeni üretim hattı teknik dokümanları, firma tarafından değerlendirilmiş ve yeni üretim hattı onayı alınmış idi. MAN firmasına mevcut denge çubuğu üretim hattımızdan seri üretime başlandığı" KAP'ta açıklanmış idi.

Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajının yapılması devam etmekte olup, 2021 ilk çeyreğinde deneme üretimine başlanılması planlanmaktadır.
    Son düzenleme : esma; 01-01-2021 saat: 19:54.

5.  Alıntı Originally Posted by kuman Yazıyı Oku
    Esma Hanım bunlara DMSAS da eklenebilir mi
    Yerli otomobil TOGG için de önemli roller üstleneceklerden.Şirket hakkında fazla bilgim yok.Geçen gün TOGG haberine tavanla karşılık verdi.

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yerli otomobil TOGG için de önemli roller üstleneceklerden.Şirket hakkında fazla bilgim yok.
    Teşekkür ederim

7. Mehmet yazırdan bir alıntı yapıştırayım.
    "#kozal , #kozaa , #ipeke
    200 maden ruhsat sahası , 4 faal rafineri tesisi. Türkiye toplam altin
    rezervi 6 bin ile 11 bin ton. Kozal 8 milyon ons altın rezervi , gübre 3,2 milyon ons. Esasında buyuk balık koza grubunun. Yeterki dava sonuçlansın."

IPEKE grafikte pull back (trend onayı)oluşmuş,grafik güzel gözüküyor 12.80 stop 13.05 üzeri kaldıkça ilk 15.50/16.50 arası bölgeyi hedeflemesini bekliyorum.Kesinlikle Y.T.D.
    Son düzenleme : esma; 01-01-2021 saat: 20:57.

8. Esma hanım hayırlı akşamlar elimde dgklb var ve seans sonu bedeli açıkladı ve primli kapadı bunun p tesi hisseye ne yönde etkisi olur izlenimleriniz nedir teşekkürler.

Sayfa 1036/1043 İlkİlk ... 36536936986102610341035103610371038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •