Hayırlı mutlu yıllar hocam
İzfas bakma şansınız var mı ?
CEMTS haber akışları sürüyor. Geleceğe yatırım sebeplerini kap haberlerinden inceleyin.
Geri çekilmelerde bu tip büyüme beklentili şirketleri alanlar üzülmez.YTD.
01.09.2020 tarihli açıklamamızda;
Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında Denge Çubuğu Tesisi yeni yatırımının güncel durum bilgilendirmesi
" MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firması ile ilgili yeni üretim hattı teknik dokümanları, firma tarafından değerlendirilmiş ve yeni üretim hattı onayı alınmış idi. MAN firmasına mevcut denge çubuğu üretim hattımızdan seri üretime başlandığı" KAP'ta açıklanmış idi.
Yurt dışından satın alınan MAN firması yeni üretim hattının montajının yapılması devam etmekte olup, 2021 ilk çeyreğinde deneme üretimine başlanılması planlanmaktadır.
Son düzenleme : esma; 01-01-2021 saat: 19:54.
Mehmet yazırdan bir alıntı yapıştırayım.
"#kozal , #kozaa , #ipeke
200 maden ruhsat sahası , 4 faal rafineri tesisi. Türkiye toplam altin
rezervi 6 bin ile 11 bin ton. Kozal 8 milyon ons altın rezervi , gübre 3,2 milyon ons. Esasında buyuk balık koza grubunun. Yeterki dava sonuçlansın."
IPEKE grafikte pull back (trend onayı)oluşmuş,grafik güzel gözüküyor 12.80 stop 13.05 üzeri kaldıkça ilk 15.50/16.50 arası bölgeyi hedeflemesini bekliyorum.Kesinlikle Y.T.D.
Son düzenleme : esma; 01-01-2021 saat: 20:57.
Esma hanım hayırlı akşamlar elimde dgklb var ve seans sonu bedeli açıkladı ve primli kapadı bunun p tesi hisseye ne yönde etkisi olur izlenimleriniz nedir teşekkürler.
Yer İmleri