Sayfa 496/1001 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    O hoo ben kaç kere yazdım bunu forumda..
    derinhisse idi..bymakas da kullandı..Hatta derinhisse derinden bilgiler verecek TGDTGD de teknik olarak yorumlayacak idi..bi kişi daha vardı yanlarında..3 ü birlikte başlık açtılar idi..
    ulker ve anadolu grubundan insider idiler..
    tabi terso yatırmaya geldikleri için hisse net den ceza aldılar..
    oradan başka siteye gittiler..
    orada da küfür kıyamet oradan da kovuldular..
    sonra twitter oldu zaten..

özellikle gozde de çevirdikleri dolabın haddi hesabı yoktur..

hisse tepelerde gezer iken uzun vade masalları
    diplerde iken u10 dan şaşmayacan aaaaabiii muhabbetleri..

2 kere bedelli yedirttiler yatırımcının kafasına..
    O grubun tahtaları çok derin milyar para lazım. Bunların çapları neymiş ki.. Milleti borsadan soğutur bunlar

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Gübretaş hissesinde 2 yıldır alım yaptığını belirten Şahinkaya yatırım kararının Koza Altın'ın faaliyet raporundan çıktığını belirtiyor. Koza'nın 2018 raporunda altın rezervinin 12.2 milyon ons 2019 raporunda ise 8 milyon ons rezerv göründüğünü anlatan Şahinkaya, "Gübretaş'ta matematikle analizle kazandım. 4 milyon ons kayıptı. Sonra Gübretaş ile ilişkiye gördüm. Yatırıma böyle karar verdim" diyor.

bunun türkçesi ne?
    Ben de sordum daha önce. Koza 'daki eksik ons miktarı neden gubretasa yatırım doğursun?

Dipnotlarda ne görmüş bu arkadaş?

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    başımız beladan kurtulmuyor arkadaş...hoş geldin 2021...

Bakan Koca: "İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiştir." -AA

Sağlık Bakanı Koca: "İngiltere'den yurda girişler geçici olarak, tamamen durdurulmuştur." -AA
    İngilterede geçen hafta bu olay çıktığında bizde İngiltere bağlantılı 4500 kişinin izole olduğu söylendi.
    Gerçi ne kadar güveneceğiz , kovid in ilk başlangıcındaki çelişkilere bakıldığında.

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    O grubun tahtaları çok derin milyar para lazım. Bunların çapları neymiş ki.. Milleti borsadan soğutur bunlar
    Milyara falan gerek yok..
    Yancı idiler zaten..İnsider ..
    Tahtacı nın yancısı..
    Tahtacı alırken burada ağlaşıyorlar SATTIRIYORLARDI..
    Tahtacı satacağı zaman "uzun vade yatırım yapın masalları ile millete mal aldırıyorlardı"
    gozde de 12 tl 20 tl masalları vardı..
    2 kere bedelli yedi kafasına gözdeciler..

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Oldukç yüksek montanlı iş yqpılıyor. Muhtemelen arkasınd birileride var. Twiterdan aldıkları 4-5.000 kişide para y**tırıyor bunların kağıtlarına hacim oluşturuyorlar
    bir halt olacağı yok.

Hesde kırmızı bölgeler çok azaldı.
    Virüs etkisini yitiriyor olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Oldukç yüksek montanlı iş yqpılıyor. Muhtemelen arkasınd birileride var. Twiterdan aldıkları 4-5.000 kişide para y**tırıyor bunların kağıtlarına hacim oluşturuyorlar
    Alt pazar hatta ana pazar anlarımda Ülker grubu(kerevitaş _Gözde olabilir) Bi derece ama Anadolu grubu pek ihtimal vermiyorum.. Neden vermiyorum eczacıbaşı 1 bunlar 2.şirketleri değerlencek diye ödleri kopuyor.. Bu gundilere izin vermezler

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Hesde kırmızı bölgeler çok azaldı.
    Virüs etkisini yitiriyor olabilir.
    Azalan bir şey var ama azalmış hali 12.000
    3 gün boşver rakam 50.000 e vurur.
    2 düğün 3 taziye aç avm lerdeki yemek yerlerini 2 ayda 100.000 e vursun
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 496/1001 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız