Sayfa 1037/1043 İlkİlk ... 37537937987102710351036103710381039 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 8,289 - 8,296 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by soner3535 Yazıyı Oku
    Esma hanım hayırlı akşamlar elimde dgklb var ve seans sonu bedeli açıkladı ve primli kapadı bunun p tesi hisseye ne yönde etkisi olur izlenimleriniz nedir teşekkürler.
    Bende sizler gibi küçük bir yatırımcıyım.Çelik hocamdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Bilgim dahilinde yazıyorum.Hatalarım ve eksikliklerimin olduğunu biliniz.
    Geçen senelerde bedelli düşüş nedeni oluyordu.Bu sene olumlu karşılanıyor.Sahipleri piyasaya pek güven vermediler bü güne değin.Ortalamalar 2,66 sıkışmış .2.76 üzeri kalıcı olursa ve piyasa halen bedelliye pirim veriyorsa yukarı hareketler görebiliriz.Yoksa kendine 2.66 destek olarak takip edebilirsin. Her zaman son kararı kendiniz verin.Kesinlikle Y.T.D.

2. Esma hanım yaksamlar algyo hakkında görüşleriniz nelerdir

Merhaba otkar hakkında fikriniz nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bende sizler gibi küçük bir yatırımcıyım.Çelik hocamdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Bilgim dahilinde yazıyorum.Hatalarım ve eksikliklerimin olduğunu biliniz.
    Geçen senelerde bedelli düşüş nedeni oluyordu.Bu sene olumlu karşılanıyor.Sahipleri piyasaya pek güven vermediler bü güne değin.Ortalamalar 2,66 sıkışmış .2.76 üzeri kalıcı olursa ve piyasa halen bedelliye pirim veriyorsa yukarı hareketler görebiliriz.Yoksa kendine 2.66 destek olarak takip edebilirsin. Her zaman son kararı kendiniz verin.Kesinlikle Y.T.D.
    Teşekkür ederim esma hanım çelik hocamı göremedim forumda sizinde yorumlarınızı takip ediyorum bilgi paylaşımlarınız çok güzel teşekkür ederim.

5. Çelik hocam gsddenin Takip listenizde olduğunu gördüm hissede patron satışı çok baskı oluşturuyor hisse bir türlü yükseliş gösteremedi patron satışları ne kadar sürer kaptan araştırma yaptım bulamadım Satış yapabileceği kote mal ne kadar teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Balıkçı43 Yazıyı Oku
    Esma hanım yaksamlar algyo hakkında görüşleriniz nelerdir
    İlk destek 24.50 ve altında 22.66 daki GAP ı kapatabilir. Haftalıkta Rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış 80 lerde. Bir düzeltme içine girme ihtimalini daha fazla gördüm. Ama uzun vadede güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Temkinli olmak lazım. Yakın stoplar belirlemek mantıklı olur. Kesinlikle YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Anil96 Yazıyı Oku
    Merhaba otkar hakkında fikriniz nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    OTKAR da haftalıkta Rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış 89 lerde düzelme ihtimali yüksek görüyorum. İlk destek 294 /262 ve 230 lar destek olarak takip edilebilir. Kesinlikle Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    INDES 18.30 u test etti geçer ise soluğu 19.50 de alır.
    Hakan hocam INDES 19.13 ile kapattı. Sizce haftaya nasıl bir yön izler.

Sayfa 1037/1043 İlkİlk ... 37537937987102710351036103710381039 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •