Sayfa 957/1001 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1. Başta oynak beyim, onur hocam, fanfinifinfon myfinans üstadım, fuat ortağım, regal üstadım, illuminati trust06 ve blueberry üstadlarım olmak üzere inek obası sakinlerinin yeni yılını kutlar ve 2021'de bol kazançlı bir borsa ve fon piyasası dilerim.

Gerçi yeni yıla mı girdik yoksa nisan ayından mayıs ayına mı girdik anlamadım ben. Havaya bak. Utanmasan denize girersin.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Başta oynak beyim, onur hocam, fanfinifinfon myfinans üstadım, fuat ortağım, regal üstadım, illuminati trust06 ve blueberry üstadlarım olmak üzere inek obası sakinlerinin yeni yılını kutlar ve 2021'de bol kazançlı bir borsa ve fon piyasası dilerim.

Gerçi yeni yıla mı girdik yoksa nisan ayından mayıs ayına mı girdik anlamadım ben. Havaya bak. Utanmasan denize girersin.
    Odabasim boyle havalarin kisi da sert olur
    Sanki gok yarilacak kar ustunde kar birakmayacak
    İcim oyle diyor
    Simdi icim oyle dedi diye zerre kar dusmez
    Mk luksu yakti icimi

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Odabasim boyle havalarin kisi da sert olur
    Sanki gok yarilacak kar ustunde kar birakmayacak
    İcim oyle diyor
    Simdi icim oyle dedi diye zerre kar dusmez
    Mk luksu yakti icimi
    Oynak beyim 10-15 yılda bir böyle sıcak kış olur. Karı bırak yağmur bile çok bekleme bu sene.
    Lüks lüks diye ömrünü yedin. Diğer kaçan trenlerden bir lokma bile almadın inadın yüzünden. Senin lüks dışında şu başlıkta yazılan her kağıt para kazandırdı herkese. Ne diyem sana daha mahmut mu diyem?

Oynak beyim 10-15 yılda bir böyle sıcak kış olur. Karı bırak yağmur bile çok bekleme bu sene.
    Lüks lüks diye ömrünü yedin. Diğer kaçan trenlerden bir lokma bile almadın inadın yüzünden. Senin lüks dışında şu başlıkta yazılan her kağıt para kazandırdı herkese. Ne diyem sana daha mahmut mu diyem?
    Bana bu saatten sonra hasan diyebilirsin odabasi
    Adim hasan

KASIM-ARALIK
    1000 TL nin
    Günlük getiri ortalaması

ADP 15,16 TL-2,18 TL
    TKF 10,44-4,70
    MAC 10,86-3,75
    MPS 6,25 -7,06
    GMR 8,16-5,51
    RBH 10,04-3,20
    YDİ 9,04- 4,24
    KPC 8,19- 3,23
    NNF 5,01-5,41
    GMA 2,76- 2,25

6.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Başta oynak beyim, onur hocam, fanfinifinfon myfinans üstadım, fuat ortağım, regal üstadım, illuminati trust06 ve blueberry üstadlarım olmak üzere inek obası sakinlerinin yeni yılını kutlar ve 2021'de bol kazançlı bir borsa ve fon piyasası dilerim.
    Eyvallah...

eyvallah. sağolasın.

Ustadlar
    Sanirim merso aliyeah
    Hanim dirdir ediyeah
    Bir evim var kafa kafaya takas ediyeah
    Hanim diyor yapma arabamiz var zaten
    Mis gibi kirada getiriyor
    Body
    Dovme
    Merso
    Neler oluyor sana deyiyeah

Sayfa 957/1001 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon